Institutul ‘Cantacuzino’ realizeaza teste pentru diagnosticarea COVID-19

17/03/2020

Institutul ‘Cantacuzino’ realizeaza teste pentru diagnosticarea COVID-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/institutul-cantacuzino-realizeaza-teste-pentru-diagnosticarea-covid-19/

Specialistii Laboratorului infectii respiratorii virale din Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara ‘Cantacuzino’ au efectuat, in perioada 12 – 16 martie, teste de diagnostic molecular pentru aproximativ 1.000 de probe recoltate de la persoane suspecte de infectie cu noul coronavirus, la solicitarea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta adresata Ministerului Apararii Nationale.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Boala Renala Diabetica

Laboratorul infectii respiratorii virale este acreditat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii inca din anul 1969 si este Centru National de Referinta pentru gripa in Romania, se precizeaza intr-un comunicat al Institututlui.

Potrivit sursei citate, Institutul National Cantacuzino contribuie, alaturi de celelalte unitati sanitare, la cresterea capacitatii de diagnosticare a COVID-19 pe teritoriul Romaniei.

Etichete: teste covid-19, teste coronavirus, institutul cantacuzino, diagnosticare coronavirus

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Loredana Bruzan says:

    Dar vaccinul nu l-ați putea produce si daca da iesiti si spuneti de ce aveti nevoie si populatia va va sprijinii noi oamenii mana de la măna cei multi .

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala