Institutul Cantacuzino “detine autorizatie de fabricatie pentru vaccin gripal trivalent purificat si inactivat si autorizatie de punere pe piata”

21/05/2015

Institutul Cantacuzino “detine autorizatie de fabricatie pentru vaccin gripal trivalent purificat si inactivat si autorizatie de punere pe piata”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/institutul-cantacuzino-detine-autorizatie-de-fabricatie-pentru-vaccin-gripal-trivalent-purificat-si-inactivat-si-autorizatie-de-punere-pe-piata/

vaccin-dozePotrivit unui comunicat remis presei, Institutul Cantacuzino detine autorizatie de fabricatie pentru vaccin gripal trivalent purificat si inactivat si autorizatie de punere pe piata pentru acest produs, ambele fiind in vigoare.

“Faptul ca I.N.C.D.M.I. Cantacuzino este o unitate autorizata de catre ANMDM este evidentiat si pe site-ul de internet al ANMDM in ‘Lista unitatilor autorizate de fabricatie/ certificate de buna practica de fabricatie’—pag.2, pozitia 22”, se arata in informarea de presa.

Tot potrivit comunicatului, Institutul Cantacuzino “nu a produs vaccin gripal in 2014 si 2015 nu din cauza lipsei acestor autorizatii, ci pentru ca productia nu poate demara decat intr-un cadru economic institutional stabil, care sa asigure aprovizionarea ritmica cu tot ce este necesar, sustenabilitatea productiei si asigurarea pietei de vaccin fara riscuri tehnologice”.

“De aceea se impune rezolvarea blocajului financiar al institutului si existenta unei comenzi de vaccin gripal inainte de demararea campaniei de productie”, mai afirma reprezentantii institutiei in comunicat.

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: