Institutul Cantacuzino a lansat pe piata un supliment alimentar

02/12/2020
Institutul Cantacuzino a lansat pe piata un supliment alimentar

Institutul Cantacuzino a lansat pe piata un supliment alimentar

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/institutul-cantacuzino-a-lansat-pe-piata-un-supliment-alimentar/

Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara ‘Cantacuzino’ a lansat pe piata suplimentul alimentar OROSTIM-HV, care potrivit reprezentantilor institutiei intareste imunitatea organismului la infectii respiratorii. Acesta este primul produs lansat pe piata dupa preluarea Institutului de catre MApN.

“Specialistii Sectiei Imunomodulatori impreuna cu cei din Departamentul de Cercetare-Dezvoltare au reusit intr-un timp relativ scurt, aproximativ un an, sa revitalizeze produsul OROSTIM. Iata ca prin munca asidua a celor care lucreaza in acest institut am reusit sa scoatem pe piata acest produs imunomodulator OROSTIM-HV, care este un supliment alimentar obtinut dintr-un lizat atomizat din 15 tulpini bacteriene si o pulbere de extract de orz verde, folosit ca excipient. Are proprietati antioxidante si de stimulare a imunitatii, determinand cresterea rezistentei organismului la infectii, in special ale tractului respirator superior. OROSTIM-HV se administreaza in perioadele cu risc de aparitie a acestor infectii respiratorii persoanelor care lucreaza in colectivitati cu susceptibilitate crescuta de imbolnavire, copiilor cu infectii respiratorii recurente, persoanelor de varsta a treia si celor cu stari de imunitate scazuta’, a precizat Florin Oancea, directorul institutiei, conform Agerpres.

Totodata, el a precizat ca in urmatoarea perioada, Institutul va continua dezvoltarea produsului, astfel incat de anul viitor sa se realizeze transferul tehnologic catre o alta arie de fabricatie, pentru productia in serie.

Potrivit reprezentantilor institutiei, tratamentul cu noul produs se administreaza timp de 10 zile pe luna, pe parcursul a trei luni consecutive.

Etichete: institutul cantacuzino, imunomodulator, supliment alimentar imunitate

autor

Autor: Adriana Pavel

2 Comentarii

  1. Cornel Creța says:

    As fi interesat să folosesc acest medicament. Felicitări Institutului Cantacuzino pentru performanța. 6

  2. Stan ilie says:

    Buna cum se administreaza pe cale orala sau vaccin

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: