In Salaj va functiona un nou centru medical de permanenta in zona rurala

06/12/2018

In Salaj va functiona un nou centru medical de permanenta in zona rurala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/in-salaj-va-functiona-un-nou-centru-medical-de-permanenta-in-zona-rurala/

Un nou centru medical de permanenta va fi functional, incepand de sambata, in localitatea Simisna, intr-un spatiu cu toate dotarile necesare, pus la dispozitie de administratia locala.

“Potrivit directorului Directie de Sanatate Publica Salaj, Ligia Marincas, centrul va deservi opt comune – Galgau, Ileanda, Letca, Lozna, Poiana Blenchii, Rus, Simisna si Zalha, cu o populatie totala de 11.777 de locuitori”, scrie intr-o informare de presa a Institutiei Prefectului Salaj.

Acest centru a fost necesar in conditiile in care in zona respectiva sunt trei comune – Poiana Blenchii, Lozna si Zalha – in care nu exista medici de familie de mai multi ani si care nu sunt atractive pentru medici din cauza numarului mic de locuitori, de aproximativ 800 pana la 1.200 de cetateni pe comuna, se mai precizeaza conform sursei mentionate.

In Salaj mai exista in prezent patru centre de permanenta, la Zalau, Cehu Silvaniei, Crasna si Hida.

 

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Dorel Malacea says:

    Buna ziua!
    As dori sa stiu care este programul centrului medical de permanenta din Simisna -Salaj , precum si nr de telefon pentru o programare.
    Multumesc

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: