HARTA MF-RO – chestionar pentru toti medicii de familie

17/09/2018
HARTA MF-RO – chestionar pentru toti medicii de familie

HARTA MF-RO – chestionar pentru toti medicii de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/harta-mf-ro-chestionar-pentru-toti-medicii-de-familie/


Pentru a avea o mai buna intelegere asupra problemelor cu care se confrunta fiecare cabinet de medicina de familie din tara noastra, reprezentantii Societatii Nationale de Medicina Familiei vin cu rugamintea ca medicii de familie sa completeze chestionarul  “HARTA MF-RO”.
 
“HARTA MF-RO” este un proiect intern al organizatiei, iar datele furnizate sunt strict confidentiale si sunt utilizate doar pentru a avea o imagine statistica asupra dimensiunii unor probleme cu care se confrunta fiecare medic de familie din tara.

Chestionarul poate fi accesat AICI.

Autor: FormareMedicala.ro

6 Comentarii

 1. cristache cecilia says:

  imi cere “n” pasi pentru a putea accesa chestionarul! ma las pagubasa!

 2. ludwig says:

  Chestionar foarte slab … infantil ( nu sunt investigate problemele financiare, statutul medicului de familie, statutul cabinetului, relatia cabinetului cu alte institutii si alte unitati medicale in special private , alti colegi , sisteme concurentiale …)

 3. CERNATESCU AURELIAN says:

  Societatea nu face nimic pentru medicii de medicina generala care muncesc la fel ca si cei de familie Din contra santem depunctati co 10la suta Daca un muncitor necalificat are 2 clase sau 10 clase sint platiti in fct de cite clase au? Sant de acord ca cei care au studii in plus sa fie platiti cu un adaus dar dece ma depuncteaza pe mine? Cred ca acest lucru va fi cit de curind un nou caz de discriminare si care cred ca se va solutiona in instanta Cand societatea se va implica atunci voi deveni membru al sociutatii

 4. Pirvu says:

  Medicina de familie continua sa fie insuficient finanțată.

 5. Pirvu says:

  Medicina de familie continua sa fie subfinantata iar medicul pensionar in conditiile actualei societatii primeste o pensie mizerabilă la o contributie de35 ani

 6. Dr.Vamosiu Ana says:

  Ideea chestonarului este excelente pentru ca ne va arata care este dotarea cabinetelor de mf din tzara.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: