Hans Kluge (OMS): Exista speranta, suntem optimisti, dar nu am ajuns inca la final

08/04/2021
Hans Kluge (OMS): Exista speranta, suntem optimisti, dar nu am ajuns inca la final

Hans Kluge (OMS): Exista speranta, suntem optimisti, dar nu am ajuns inca la final

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/hans-kluge-oms-exista-speranta-suntem-optimisti-dar-nu-am-ajuns-inca-la-final/

Directorul regional al Biroului pentru Europa al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Hans Kluge, spune ca exista speranta in ceea ce priveste sfarsitul pandemiei, insa nu s-a ajuns inca la finalul acesteia.

“Exista speranta, suntem optimisti, dar nu am ajuns inca la final, din cauza transmiterii rapide a variantelor de virus. Intreaga Europa este deja obosita in urma restrictiilor impuse. In acest sens, este foarte important ca publicul sa nu fie extenuat, sa aiba curaj, sa respecte masurile de sanatate publica. Stiu ca este o situatie dificila, dar maratonul nu este inca gata. Suntem pe ultima parte a lui si de aceea efortul pare si mai dificil acum. Nu mai avem mult pana la final”, a declarat Kluge, citat de Agerpres.

El a sustinut ca eforturile la nivel pan-european si mondial trebuie unite pentru a accelera utilizarea vaccinurilor impotriva COVID-19.

“Al doilea mesaj este ca trebuie sa ne unim eforturile la nivel pan-european, mondial pentru accelera utilizarea vaccinurilor impotriva COVID-19. (…) Al treilea mesaj este ca trebuie sa ne gandim cum sa ne pregatim sistemele de sanatate pentru a reactiona mai bine in viitor”, a mai afirmat directorul regional al Biroului pentru Europa al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Etichete: pandemie covid-19, final pandemie, oms

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: