Grupul Tinerilor Medici de Familie al SNMF – “Cine suntem, ce am făcut și ce am învățat în primii doi ani?”

24/03/2014

Grupul Tinerilor Medici de Familie al SNMF – “Cine suntem, ce am făcut și ce am învățat în primii doi ani?”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/grupul-tinerilor-medici-de-familie-al-snmf-cine-suntem-ce-facut-si-ce-invatat-primii-doi-ani/

Medicina de familie - prima linie in asistenta medicalaMiercuri, pe 26 martie 2014, in Bucuresti,  in prima zi a Conferintei Nationale de Medicina Familiei, va avea loc Sesiunea Grupul Tinerilor Medici de Familie al SNMF “Cine suntem, ce am făcut și ce am învățat în primii doi ani?”. Sesiunea va incepe la ora 14:30, dupa pauza de pranz, si va avea o durata de 90 de minute.

Activitati si informatii in cadrul sesiunii Grupului Tinerilor Medici de Familie

Dr. Raluca Zoitanu, coordonatoarea nationala a grupului si moderatoarea sesiunii, va prezenta istoricul si detalii despre activitatea grupului, dar si informatii despre membri si modalitatile de implicare. De asemenea, vor fi prezentati coordonatorii regionali selectati in luna ianuarie si anuntate detalii despre urmatorul apel pentru coordonatori regionali care va fi lansat in luna aprilie.

Un alt subiect al sesiunii il va reprezenta sondajul realizat in lunile februarie-martie privind asteptarile membrilor grupului.

Invitați in cadrul sesiunii sunt Dr. Sandra Alexiu, vicepresedinte a Societatii Nationale de Medicina Familiei si Dr. Florin Mătrescu, autorul filmului “Examenul clinic al bolnavului” expus pe pagina de web a Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti.

Premii si materiale informative oferite participantilor

Medicii rezidenti prezenti in sala pe durata sesiunii vor putea castiga si carti medicale oferite de editurile All si Farma Media, printre care Manualul Merck – editia a 18-a.

Participantii vor gasi pe CD-ul conferintei un cadou din partea domnului Dr. Florin Mătrescu – o serie de materiale “care sistematizeaza, dupa experienta proprie a autorului, momentele cele mai importante ale formarii si perfectionarii unui practician, metoda cea mai accesibila a documentarii medicului, sinteze valoroase privind problematica medicului modern”.

Inscriere si participare la Conferinta Nationala de Medicina Familiei

Inscrierea pentru participarea la Conferinta Nationala de Medicina Familiei, editia a X-a, se mai poate face in intervalul 24-25 martie la sediul AMFB din Str. Ionel Perlea nr. 10 (detalii) sau pe 26 martie la secretariatul conferintei – Crystal Palace Ballrooms, Sala Londra ( Calea Rahovei 198A, București) incepand cu ora 9:00.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: