Ginecologie

11/11/2013

Ginecologie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ginecologie/

ginecologie-carte-medicalaTitlu: “Ginecologie”

Autor: Petrache Vartej

Editura: ALL

Pret: 29.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Ginecologie” este un volum complex despre sistemul de reproducere feminin si functiile acestuia. Lucrarea de ginecologie a pornit si de la statisticile ingrijoratoare conform carora afectiunile genital au o proportie mai mare decat alte boli diagnosticate. Volumul este adresat medicilor de familie, specialistilor in obstetrica-ginecologie dar si medicilor rezidenti si studentilor.

“Ginecologie” este bazata pe o cunoastere aprofundata a metodelor auxiliare de diagnostic, a simtomatologia bolilor genitale, a semiologiei pentru un tratament de calitate. Principalele sectiuni ale cartii au in vedere simptome, diagnostic, elemente de fiziologie reproductiva, patologie ginecologica, oncologie.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/ginecologie.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

1 Comentarii

  1. Roxana says:

    O carte foarte buna. O recomand oricui doreste sa fie mai bine informat in acest domeniu. Mi-a fot si mie recomandata de medicul meu (http://www.cabinet-ginecologic.ro/carei).

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: