Fostul ministrul al Sanatatii, Florian Bodog, a ramas fara titulul de doctor in Management

31/07/2019

Fostul ministrul al Sanatatii, Florian Bodog, a ramas fara titulul de doctor in Management

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/fostul-ministrul-al-sanatatii-florian-bodog-a-ramas-fara-titulul-de-doctor-in-management/

Fostul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, a ramas fara titlul de doctor in Management dupa ce Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis retragerea acestuia.

“In sedinta din data de 18 iulie 2019, Consiliul General al CNATDCU a validat rezolutia de retragere a titlului stiintific de doctor in Management si de admitere a sesizarii depuse la UEFISCDI nr. 3.822/8.12.2017 si inregistrata la Ministerul Educatiei Nationale cu nr. 17.465/8.12.2017 pe numele domnului Bodog F. Florian Dorel pentru teza de doctorat cu titlul „Managementul si marketingul unitatilor sanitare. Decizia CNATDCU a fost luata in conformitate cu prevederile art. 19 din Anexa 2 la Regulamentul de organizare si functionare al CNTADCU, aprobat prin ordinul de ministru 3.482/2016, cu modificarile si completarile ulterioare.”, anunta Biroul de Comunicare al Ministerului Educatiei Nationale, potrivit Mediafax.

In 2017, presa din Romania a publicat mai multe informatii potrivit carora fostul ministru ar fi plagiat 147 dintre cele 232 de pagini ale tezei sale de doctorat intitulata “Managementul si marketingul unitatilor sanitare”.

Etichete: florian bodog, ministrul sanatatii, doctorat plagiat, management sanitar

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: