Stiri medicale

Teza de doctorat a ministrului Florian Bodog, sub lupa publica

Data ultimei actualizari: 10/10/2017

Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat a Universitatii de Vest Timisoara (UVT) va lua in discutie problema tezei de doctorat a ministrului Sanatatii, Florian Bodog, despre care in mass-media au aparut recent suspiciuni de plagiat.

”In zilele urmatoare, Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul UVT se va intruni in sedinta si va lua in discutie si acest subiect aparut in mass-media, iar la finalul intalnirii vom putea prezenta mai multe amanunte pe acest subiect”, a declarat luni, presei, Florin Jurca, ofiter de presa al UVT, potrivit Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

Terapia durerii cronice

Potrivit unor articole din mass-media publicate la inceputul acestei saptamani, 147 din cele 232 de randuri ale tezei ”Managementul si marketingul unitatilor sanitare” sustinuta in 2008, la UVT, de Florian Bodog, ar fi plagiate.

Directia de presa a Ministerului Sanatatii¬† a precizzat intr-un punct de vedere ca teza de doctorat a ministrului Florian Bodog a fost redactata “cu respectarea tuturor standardelor de calitate si de etica profesionala, iar originalitatea acesteia apartine integral autorului tezei, Florian Bodog”.

 

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.