Fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii, trimis in judecata de DNA

17/03/2016

Fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii, trimis in judecata de DNA

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/fost-secretar-de-stat-in-ministerul-sanatatii-trimis-in-judecata-de-dna/

TUCMEANU-NEW-ARESTATAlin Tucmeanu, fostul secretar de stat din Ministerul Sanatatii a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru complicitate la dare de mita.

In acelasi dosar, a fost trimis in judecata omul de afaceri Cristinel Spiridon Vodislav, reprezentant de fapt al SC Romepro Industries SRL.

Conform DNA, in perioada august – noiembrie 2015, Cristinel Spiridon Vodislav, in calitate de reprezentant de fapt al SC Romepro Industries SRL, a promis suma totala de 60.000 euro unor persoane din conducerea unui spital, abilitate sa incheie un contract privind achizitia de aparatura medicala, in valoare de 2.207.100 lei plus TVA, subsecvent acordului cadru incheiat anterior intre aceasta unitate sanitara si firma respectiva.

In aceeasi perioada, Cristinel Spiridon Vodislav a beneficiat de sprijinul secretarului de stat Alin Tucmeanu, care l-a recomandat persoanelor respective, asigurandu-le totodata de “seriozitatea” omului de afaceri si de faptul ca acesta isi va onora promisiunea de a le remite suma totala de 60.000 de euro, relateaza si Agerpres.

In cauza, s-a dispus masura asiguratorie a sechestrului asupra sumelor de 1.700 de euro si 1.900 lei ridicate de la Alin Tucmeanu si asupra sumei de 8.000 lei ridicata de la Vodislav.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: