FormareMedicala.ro va invita sa participate la tombola!

24/02/2012

FormareMedicala.ro va invita sa participate la tombola!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/formaremedicala-ro-va-invita-sa-participate-la-tombola/

Pentru medicii de familie participanti la Congresul Naţional Bolile Cronice Netransmisibile, Editia I, Formaremedicala.ro organizeaza o tombola! Premiiile sunt:

  • Un Pulsoximetru
  • 3 buc  – Dialogul Medic –Bolnav – Virgil Enatescu
  • 3 buc – Dependenta de substante psiho-active – Ghid practic pentru medici de ingrijire primara
  • 3 buc – Planificare Familiala – ghid practic pentru furnizorii de servici de planificare familiala
  • 3 buc – Meseria de bunica – Dr. Argentina Damian

Tot ce trebuie sa faceti este ca dupa eveniment sa va faceti cont pe portalul nostru in maxim o saptamana!

Regulamentul de participare la Tombola

1. Organizarea Tombolei
1.1.Tombola este organizata de portalul FormareMedicala.ro in perioada 24 februarie -2 martie 2012. La aceasta promotie participa toti medicii de familie cu drept de libera practica care isi fac cont in perioada 24 februarie -2 martie 2012, pe portalul FormareMedicala.ro in urma participarii la Congresul Naţional Bolile Cronice Netransmisibile, Editia I.

2. Modul de desfasurare a promotiei:
2.1 Pentru a participa, este necesara crearea unui cont pe portalul Formare Medicala, urmand instructiunile primate in fluturasul informativ oferit in cadrul conferintei.  Extragerea castigatorului se va face pe 5 martie 2012, prin intermediul site-ului random.org.

2.2. Premiiile
2.3 Numele castigatorilor vor fi facute publice prin afisare pe siteul www.formaremedicala.ro iar castigatorii va fi contactat de organizatorii promotiei prin utilizarea adresei de email furnizate la completarea formularului de inregistrare.

3. Conditiile participarii la tombola
3.1. La tombola poate participa orice medic de familie cu drept de libera practica care isi face cont urmand pasii din fluturasul oferit in cadrul Congresului Naţional Bolile Cronice Netransmisibile, Editia I, pe perioada desfasurarii promotiei. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana incapabila din punct de vedere juridic, aceasta va intra in posesia premiului numai dupa primirea unei aprobari scrise si a unei semnaturi din partea reprezentantului sau legal, fiind necesara dovedirea de catre acesta a calitatii sale de reprezentant prin prezentarea unui inscris ce urmeaza a fi trimis catre FormareMedicala.ro.
3.2. FormareMedicala.ro in calitate de organizator, detine toate drepturile de editare, publicare si utilizare a informatiilor si imaginilor participantilor la aceasta campanie si a castigatorilor ei. Organizatorul va face publice informatiile privind numele castigatorilor, premiile acordate si orice alte date pe care le considera necesare. Participantii la aceasta actiune subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament.

4. Tragerea la sorti si acordarea premiului
4.1 La sfarsitul tombolei, la sediul organizatorului, un juriu format din 2 reprezentanti ai FormareMedicala.ro va proceda la o tragere la sorti, pentru desemnarea castigatorului, prin intermediul site-ului www.random.org
4.2 Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.formaremedicala.ro.
4.3 Premiul va fi trimis castigatorului prin curier la adresa indicata.

5. Diverse
5.1. Acest Regulament este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe toata perioada promotiei pe site-ul www.formaremedicala.ro
5.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea pe site-ul www.formaremedicala.ro a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.
5.3. Participarea la aceasta promotie implica acceptarea prezentului Regulament.

Autor: Dorina Pirau

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Incepe vaccinarea cu doza a treia pentru populatia generala

Senatul a votat OUG privind utilizarea certificatului verde Covid

Normele de aplicare a OUG privind concediile si indemnizatiile

CMR: Romania este pe punctul de a fi colorata din nou in rosu

Ministerul Sanatatii: Acord pentru achizitia a 2000 de flacoane de Tocilizumab