Recomandari de carte medicala

13/08/2014

Recomandari de carte medicala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/formaremedicala-ro-a-lansat-o-noua-sectiune-recomandari-de-carte-medicala/

Paleta de informatii si noutati dedicata medicilor de familie din Romania si disponibila pe FormareMedicala.ro s-a imbogatit cu o noua sectiune: “Carte medicala”.

Sectiunea este realizata din dorinta de a le oferi utilizatorilor platformei informatii complexe, din domenii medicale diverse, care acopera atat specialitatile tratate in cadrul cursurilor EMC disponibile online, cat si subiecte de interes pentru orice medic de familie.  Astfel, sectiunea de “Carte medicala” devine o resursa informationala utila pentru medicii de familie, ce completeaza cunostintele acumulate de acestia in urma  promovarii cursurilor EMC online si care raspunde nevoii de informare si documentare a acestora.

Dezvoltata cu sprijinul editurilor in a caror oferta se regasesc si lucrari ce abordeaza tematici din domeniul medical, aceasta noua sectiune contine titluri diverse si oferte promotionale pregatite special pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.

Va invitam sa vizitati sectiunea de “Carte medicala” si sa ne impartasiti opinia dvs. pe pagina de Facebook FormareMedicala.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Pandemia a crescut interesul romanilor pentru asigurarile de sanatate

Iohannis: Apar noi forme ale virusului mai agresive. Fiecare roman ar face bine sa se vaccineze

Proiect: Indemnizatie pentru persoanele care ingrijesc pacienti oncologici

Universitatea Oxford testeaza ivermectina ca posibil tratament impotriva Covid-19

ECDC: Varianta Delta a SARS-CoV-2 va reprezinta 90% din cazurile noi de Covid-19 in UE pana la sfarsitul lunii august