Recomandari de carte medicala

Paleta de informatii si noutati dedicata medicilor de familie din Romania si disponibila pe FormareMedicala.ro s-a imbogatit cu o noua sectiune: “Carte medicala”.

Sectiunea este realizata din dorinta de a le oferi utilizatorilor platformei informatii complexe, din domenii medicale diverse, care acopera atat specialitatile tratate in cadrul cursurilor EMC disponibile online, cat si subiecte de interes pentru orice medic de familie.  Astfel, sectiunea de “Carte medicala” devine o resursa informationala utila pentru medicii de familie, ce completeaza cunostintele acumulate de acestia in urma  promovarii cursurilor EMC online si care raspunde nevoii de informare si documentare a acestora.

Dezvoltata cu sprijinul editurilor in a caror oferta se regasesc si lucrari ce abordeaza tematici din domeniul medical, aceasta noua sectiune contine titluri diverse si oferte promotionale pregatite special pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.

Va invitam sa vizitati sectiunea de “Carte medicala” si sa ne impartasiti opinia dvs. pe pagina de Facebook FormareMedicala.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Dancila: Unitatile sanitare din ambulatoriu aflate in proces de acreditare vor putea furniza servicii medicale in 2019

Ministerul Sanatatii extinde la nivel national programul de tromboliza intravenoasa

Plan privind controlul hepatitelor virale in Romania

Sorina Pintea: Peste 10 milioane de euro pentru tratamente in strainatate platiti de Ministerul Sanatatii in acest an

SNMF: Migratia masiva a medicilor de familie – un fenomen previzibil dar controlabil