Recomandari de carte medicala

13/08/2014

Recomandari de carte medicala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/formaremedicala-ro-a-lansat-o-noua-sectiune-recomandari-de-carte-medicala/

Paleta de informatii si noutati dedicata medicilor de familie din Romania si disponibila pe FormareMedicala.ro s-a imbogatit cu o noua sectiune: “Carte medicala”.

Sectiunea este realizata din dorinta de a le oferi utilizatorilor platformei informatii complexe, din domenii medicale diverse, care acopera atat specialitatile tratate in cadrul cursurilor EMC disponibile online, cat si subiecte de interes pentru orice medic de familie.  Astfel, sectiunea de “Carte medicala” devine o resursa informationala utila pentru medicii de familie, ce completeaza cunostintele acumulate de acestia in urma  promovarii cursurilor EMC online si care raspunde nevoii de informare si documentare a acestora.

Dezvoltata cu sprijinul editurilor in a caror oferta se regasesc si lucrari ce abordeaza tematici din domeniul medical, aceasta noua sectiune contine titluri diverse si oferte promotionale pregatite special pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.

Va invitam sa vizitati sectiunea de “Carte medicala” si sa ne impartasiti opinia dvs. pe pagina de Facebook FormareMedicala.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studiu: Vaccinarea anti-Covid este sigura pentru femeile gravide

OMS: E nevoie de cateva saptamani pentru a intelege virulenta noii variante

Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul locurilor de la Rezidentiat

Ministrul Sanatatii: Aceasta boala va deveni la un moment dat endemica

Varianta SARS-CoV-2 detectata in Africa de Sud starneste ingrijorare la nivel mondial