Florin Citu: Certificatul verde, o masura care ajuta economia

07/12/2021
Florin Citu: Certificatul verde, o masura care ajuta economia

Florin Citu: Certificatul verde, o masura care ajuta economia

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/florin-citu-certificatul-verde-o-masura-care-ajuta-economia/

Presedintele Senatului, Florin Citu, spune ca adoptarea cat mai repede a proiectului legislativ privind certificatul verde este o masura care ar ajuta economia si campania de vaccinare.

“Este lege pe care eu am initiat-o, impreuna cu ministrul Internelor, eu vreau sa treaca. Aud tot felul de alte variante. Ceea ce eu citesc, intarzieri, pana la urma, trebuie sa ne hotaram foarte clar: vrem sau nu vrem acest certificat verde. Eu am spus ca este nevoie de el. Din punctul meu de vedere, este o masura care ajuta economia, pentru ca asa poti sa ai garantia ca economia ramane deschisa cu un certificat verde si poti sa ai si o campanie de vaccinare care poate sa aiba succes. Daca se incearca tergiversarea, atunci vom vedea. Noi sustinem in continuare ca acest proiect de lege trebuie sa treaca cat mai repede”, a precizat Florin Citu, citat de Agerpres.

Solutia legislativa privind obligativitatea certificatului COVID la locul de munca ar trebui adoptata pana la finele acestui an, a precizat, de curand, si ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila. El a adaugat ca introducerea acestei masuri va fi facuta in baza unui algoritm decis de specialisti.

Etichete: certificatul verde, obligativitate certificat verde, florin citu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: