Executorul judecatoresc care a vrut sa execute silit Ministerul Sanatatii, retinut de procurori

09/10/2015

Executorul judecatoresc care a vrut sa execute silit Ministerul Sanatatii, retinut de procurori

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/executorul-judecatoresc-care-a-vrut-sa-execute-silit-ministerul-sanatatii-retinut-de-procurori/

catuseKarma negativa sau trage ponoasele actiunilor sale? Executorul judecatoresc care a incercat acum doua zile sa puna sechestru pe patrimoniul de mijloace fixe ale Ministerului Sanatatii, a fost astazi retinut de procurori chiar din sediul Curtii de Apel Bucuresti.

Executorul judecatoresc Iulian Cosoreanu este urmarit penal de Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti  pentru infractiunile de evaziune fiscala si abuz in serviciu.

Conform comunicatului oficial, retinerea executorului judecatoresc nu are nicio legatura cu executarea silita a Ministerului Sanatatii, ci se refera la o firma intrata in insolventa.

Comunicatul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, poate fi vazut AICI.

Reamintim ca executorul judecatoresc Iulian Cosoreanu a venit marti, 6 octombrie in jurul orei 10 la Ministerul Sanatatii pentru a identifica bunurile mobile ale institutiei si pentru a pune sechestru pe ele.

Procedura a fost demarata de 4 dintre cele 11 familii care au avut de suferit in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti.

Ulterior, procedura a fost blocata, dupa ce Ministerul a anuntat ca va obtine bani la rectificarea bugetara pentru plata integrala a sumei de 4 milioane de euro, suma stabilita de instanta pentru despagubirea celor 11 familii.

Citeste si  Ministerul Sanatatii, EXECUTAT silit dupa tragedia de la Maternitatea Giulesti

Citeste si  MS primeste bani de la Guvern pentru despagubirile stabilite dupa tragedia de la Maternitatea Giulesti

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: