Examenul pentru cursul “Terapia durerii cronice” este DISPONIBIL

19/01/2016

Examenul pentru cursul “Terapia durerii cronice” este DISPONIBIL

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/examenul-pentru-cursul-terapia-durerii-cronice-este-disponibil/

curs_terapia_dureriiExamenul pentru cursul “Terapia durerii cronice”, curs online si GRATUIT pe platforma FormareMedicala.ro, este disponibil.

Cursul “Terapia durerii cronice”, un program creditat cu 8 puncte EMC, are drept obiectiv punerea la dispozitia medicilor de familie a celor mai noi informatii existente la ora actuala despre evaluarea durerii, principiile de tratament, durerea in reumatologie si durerea neuropata.

Toti medicii care au parcurs pana acum cele trei lectii ale cursului, dar si cei care vor face acest lucru de acum inainte, vor putea sa finalizeze programul de e-Learnig “Terapia durerii cronice” cu examenul final.

La acest curs au lucrat specialisti recunoscuti precum Prof. Dr. Catalin Codreanu, medic reumatolog, directorul general al Centrului de Boli Reumatismale ,,Dr. Ion Stoia” din Bucuresti, Dr. Rodica Narcisa Tanasescu, medic primar MF, formator MF si presedinte al Societatii Nationale de Medicina Familiei si Dr. Daciana Toma, medic de familie, instructor formator in domeniul metode de cercetare in medicina de familie,

Durata estimata de parcurgere a lectiilor din cursul “Terapia durerii cronice” este de circa 2-4 ore.

Pentru a incepe cursul, click AICI.

 

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: