Examenul de admitere in Rezidentiat, duminica, 8 decembrie

06/12/2019

Examenul de admitere in Rezidentiat, duminica, 8 decembrie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/examenul-de-admitere-in-rezidentiat-duminica-8-decembrie/

3.259 de absolventi ai facultatilor de medicina, medicina dentara si farmacie, adica peste 36% dintre candidatii inscrisi la concursul de intrare in Rezidentiat, vor sustine examenul la UMF ‘Carol Davila’ din Bucuresti, duminica, 8 decembrie.

Continut educational:

“Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila s-a pregatit intens pentru buna desfasurare a acestui concurs extrem de important pentru viitoarea generatie de medici si farmacisti. Dintre cei 3259 de candidati inscrisi in centrul universitar Bucuresti, 1902 sunt absolventi ai Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti”, a declarat academician Ioanel Sinescu, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, intr-un comunicat de presa transmis vineri.

Ministerul Sanatatii a scos la concurs pentru aceasta sesiune de examen 4.710 locuri si posturi, astfel: 3.960 in domeniul medicina, 398 in domeniul medicina dentara, 256 pentru farmacie, respectiv 96 de locuri pentru Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Justitiei si Ministerul Afacerilor Interne, ministerele care au retea sanitara proprie.

Etichete: rezidentiat 2019, admitere in rezidentiat, centre rezidentiat, posturi rezidentat, umf carol davila

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Acces restrictionat la Spitalul de Boli Infectioase Constanta din cauza gripei

Companie pharma amendata cu 13 milioane de euro pentru ca a intarziat accesul bolnavilor de cancer la citostatice mai ieftine

Dr. Streinu-Cercel: Nu mai umblati dupa teste de gripa pentru ca le faceti degeaba

Dr. Rafila, despre coronavirusul din China: Riscul exista, nu poate fi exclus

Conditii pentru inlocuirea Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate