Examen pentru obtinerea gradului primar pentru medici, dentisti si farmacisti

13/05/2015

Examen pentru obtinerea gradului primar pentru medici, dentisti si farmacisti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/examen-pentru-obtinerea-gradului-primar-pentru-medici-dentisti-si-farmacisti/

Examen pentru obtinerea titlului de specialistMinisterul Sanatatii organizeaza la data de 17 iunie 2015 , examen pentru obtinerea gradului de primar pentru medicii, medicii dentisti si farmacistii cu o vechime de minim 5 ani ca specialisti in specialitatea pentru care doresc sa obtina gradul profesional, efectuata pana la data de 31 decembrie 2015.

Examenul se va desfasura in centrele universitare medicale care pot asigura conditiile de organizare si desfasurare a tuturor probelor prevazute in tematicile specialitatilor solicitate, precum si componenta comisiilor de examinare pentru specialitatile respective.

Candidatii vor depune dosarele de inscriere pentru examen la directiile de sanatate publica din centrele universitare: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara, Targu Mures, Arad, Brasov si Galati, respectiv la directiile medicale ale ministerelor cu retea sanitara proprie, in perioada 04-18 mai 2015, inclusiv.

Cadrele didactice si de cercetare stiintifica medicala vor depune dosarele de examen in aceeasi perioada,04-18 mai 2015,la sediul Ministerului Sanatatii din str. George Vraca nr. 9 sector 1, Bucuresti.

Directiile de sanatate publica, respectiv directiile ministerelor cu retea sanitara proprie vor completa on-line la adresa: http://examene.meddb.ro, listele nominale cu candidatii inscrisi, pana la data de 21 mai 2015, ora 14,00.

Tabelele originale ale candidatilor inscrisi pe specialitati, insotite de adresa cu semnaturi, vor fi transmise prin serviciu postal Ministerului Sanatatii, str. George Vraca nr. 9 sector 1, Bucuresti, pana la data de 25 mai 2015.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: