Examen de obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, dentisti si farmacisti

02/10/2019

Examen de obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, dentisti si farmacisti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/examen-de-obtinerea-atestatelor-de-studii-complementare-pentru-medici-dentisti-si-farmacisti/

In perioada 6 noiembrie – 6 decembrie, Ministerul Sanatatii organizeaza o sesiune de examen pentru obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentisti si farmacisti.

Pentru aceasta sesiune pot depune dosare de inscriere candidatii care au finalizat pana la data de 30 septembrie pregatirea teoretica si practica efectuata in vederea obtinerii atestatelor de studii complementare, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Directiei de Sanatate Publica (DSP) a Municipiului Bucuresti

Conform sursei citate, examenele se vor desfasura in centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sanatatii in care s-a efectuat pregatirea.

Pentru fiecare proba de examen, nota minima de promovare este 5,00, cu exceptia probelor de examen pentru care sunt precizate alte conditii minime de promovare (calificativ admis/respins). In cazul in care la una dintre probele de examen nu se obtine nota minima de promovare, candidatul este declarat nepromovat. Media finala minima de promovare a examenului pentru obtinerea atestatelor de studii complementare este 7,00.

Continut educational:

Inscrierea candidatilor la examen se va face pana pe 11 octombrie inclusiv. Dosarele de examen pot fi depuse sau transmise prin servicii postale, la Centrul de Resurse Umane in Sanatate Publica al Ministerului Sanatatii, cu exceptia atestatelor in Acupunctura, Api-Fito-Aromaterapie, Asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca, Asistenta medicala de urgenta pentru structuri UPU, Farmacie homeopata, Homeopatie si Implantologie.

Inscrierile in cazul acestora se fac pana pe 11 octombrie inclusiv, prin Directiile de Sanatate Publica din centrele universitare in care s-a facut pregatirea pentru aceste atestate: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

Etichete: studii complementare medici, examene medici, studii complementare farmacisti, atestate medici

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Peste 10.400 de doze de vaccin gripal distribuite medicilor de familie din Hunedoara

Laborator de medicina nucleara, la Suceava

Cate dosare electronice de sanatate (DES) exista in prezent

Spitalele din Timis au primit 350 de milioane de lei de la CJAS

64 de apartamente noi pentru angajatii din spitalele bucurestene