Examen de obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, dentisti si farmacisti

02/10/2019

Examen de obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, dentisti si farmacisti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/examen-de-obtinerea-atestatelor-de-studii-complementare-pentru-medici-dentisti-si-farmacisti/

In perioada 6 noiembrie – 6 decembrie, Ministerul Sanatatii organizeaza o sesiune de examen pentru obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentisti si farmacisti.

Pentru aceasta sesiune pot depune dosare de inscriere candidatii care au finalizat pana la data de 30 septembrie pregatirea teoretica si practica efectuata in vederea obtinerii atestatelor de studii complementare, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Directiei de Sanatate Publica (DSP) a Municipiului Bucuresti

Conform sursei citate, examenele se vor desfasura in centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sanatatii in care s-a efectuat pregatirea.

Pentru fiecare proba de examen, nota minima de promovare este 5,00, cu exceptia probelor de examen pentru care sunt precizate alte conditii minime de promovare (calificativ admis/respins). In cazul in care la una dintre probele de examen nu se obtine nota minima de promovare, candidatul este declarat nepromovat. Media finala minima de promovare a examenului pentru obtinerea atestatelor de studii complementare este 7,00.

Continut educational:

Inscrierea candidatilor la examen se va face pana pe 11 octombrie inclusiv. Dosarele de examen pot fi depuse sau transmise prin servicii postale, la Centrul de Resurse Umane in Sanatate Publica al Ministerului Sanatatii, cu exceptia atestatelor in Acupunctura, Api-Fito-Aromaterapie, Asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca, Asistenta medicala de urgenta pentru structuri UPU, Farmacie homeopata, Homeopatie si Implantologie.

Inscrierile in cazul acestora se fac pana pe 11 octombrie inclusiv, prin Directiile de Sanatate Publica din centrele universitare in care s-a facut pregatirea pentru aceste atestate: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

Etichete: studii complementare medici, examene medici, studii complementare farmacisti, atestate medici

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Citu: Am avut rezultate bune, nu ne putem permite acum sa nu respectam regulile si restrictiile

156.000 de locuri noi la vaccinarea cu vaccin Pfizer/BioNTech, incepand cu 1 martie

Presedintele Consiliului European: Saptamanile urmatoare vor fi dificile in ceea ce priveste vaccinarea

AstraZeneca a transmis ca incearca sa livreze 40 de milioane de doze de vaccin catre statele UE pana la finalul lui martie

OMS: O persoana din zece care a avut Covid-19 prezinta simptome si dupa 12 saptamani