EMC | Conferinta Nationala de Medicina Familiei (Calimanesti Caciulata), un eveniment hibrid

27/09/2023
EMC | Conferinta Nationala de Medicina Familiei (Calimanesti Caciulata), un eveniment hibrid

EMC | Conferinta Nationala de Medicina Familiei (Calimanesti Caciulata), un eveniment hibrid

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/emc-conferinta-nationala-de-medicina-familiei-calimanesti-caciulata-un-eveniment-hibrid/

Asociatia Societatea Nationala de Medicina Familiei/Medicina Generala (SNMF) in parteneriat cu Asociatia Profesionala a Medicilor de Familie / Medici Generalisti – Valcea organizeaza Conferinta Nationala de Medicina Familiei, eveniment care se va desfasura in perioada 19-22 octombrie 2023, la Calimanesti Caciulata.

Evenimentul, aflat la a XI-a editie, este creditat EMC si va permite tuturor participantilor sa interactioneze atat in format fizic cat si online, utilizand o platforma dedicata.

Membrii comitetului stiintific au pregatit pentru aceasta editie o agenda diversa, in dorinta de a reuni medicii de familie din tara cu medici de alte specialitati, in scopul dezbateriilor stiintifice spre beneficiul pacientilor.

Dorim ca medicii de familie, care sunt interfata dintre sistemul de sanatate si pacient, sa fie permanent conectati la ultimele noutati din domeniul medical si sa aiba la indemana instrumente de informare si formare profesionala de cea mai inalta calitate, dar si despre utilizarea lor in practica de zi cu zi.
Va invitam sa va inscrieti la conferinta in functie de tipul de participare dorit: fizic sau online. Pentru fiecare dintre cele doua variante este necesara inregistrarea dumneavoastra in prealabil pe acest site.
Va incurajam sa participati in numar cat mai mare la sesiunile stiintifice si va dorim sa petrecem impreuna zile frumoase de toamna!”, a transmis Dr. Dina Mergeani, presedintele SNMF.

Lectorii, constituiti in grupurile de lucru patronate de Societatea Nationala de Medicina Familiei, vor oferi abordari aplicate pe teme legate de pediatrie, cardiologie, vaccinologie, imagistica, strategii de dezvoltare organizationala etc.

Ne-ati facut o deosebita onoare raspunzind invitatiei de a participa la mijloc de toamna la Conferinta Nationala a Medicilor de Familie din Romania, desfasurata in statiunea Calimanesti-Caciulata, la noi in Valcea. Daca ati venit, aveti amintiri placute despre aceasta zona a tarii sau poate sperante frumoase. Locurile acestea, de pe malurile batranului Alutus, incarcate de istorie, abia asteapta oaspeti cu ganduri bune. Speram sa va facem placuta sederea, iar informatiile profesional-stiintifice adunate cu acest prilej sa va bucure si sa va multumeasca.”, a transmis si Dr. Cristiana Baraganescu, presedintele AMF Valcea.

Inscrierea la Conferinta Nationala de Medicina Familiei de la Calimanesti Caciulata se poate face AICI.

Etichete: conferinta nationala de medicina familie, conferinta calimanesti caciulata, credite EMC

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. nitescu says:

    CHIAR DACA AVEM PREGATIREA UNUI MEDIC DE FAMILIE DE 20 DE ANI NE OCUPAM DE PROFILAXIE .ACEST ASPECT ESTE IGNORAT PERMANENT.
    NU ESTE CORECT SI NICI BERNEFIC,

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: