ECG in 10 zile

04/09/2014

ECG in 10 zile

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ecg-10-zile/

ekgTitlu: ECG in 10 zile

Editura: ALL

Pret: 139.90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “ECG in 10 zile” ne vorbeste despre electrocardiografia care este o explorare cardiacă neinvaziva extrem de importanta, care se poate efectua in orice conditii si care ofera informatii foarte utile pentru strategia terapeutica ulterioara.

“ECG in 10 zile” oferă o abordare pas cu pas, imagini vectoriale extrem de clare, plus trasee ECG de exercitiu pentru a creste increderea in sine si a rafina abilitatile clinice.

In paginile acestei carti veti gasi informatii esentiale privind anomaliile de conducere sino-atriala si atrio-ventriculara, ischemia si infarctul miocardic, aritmiile prin reintrare şi cele ectopice, sindroamele de pre-excitatie, tahicardiile cu complexe QRS largi si pacemakerele electronice. De asemenea, la sfarsitul cartii sunt prezentate 100 de electrocardiograme diverse cu interpretare.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link:  http://www.all.ro/carte/ecg-in-10-zile.html in formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: