Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

ECG in 10 zile

Data ultimei actualizari: 26/11/2014

ekgTitlu: ECG in 10 zile

Editura: ALL

Pret: 139.90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “ECG in 10 zile” ne vorbeste despre electrocardiografia care este o explorare cardiacă neinvaziva extrem de importanta, care se poate efectua in orice conditii si care ofera informatii foarte utile pentru strategia terapeutica ulterioara.

“ECG in 10 zile” oferă o abordare pas cu pas, imagini vectoriale extrem de clare, plus trasee ECG de exercitiu pentru a creste increderea in sine si a rafina abilitatile clinice.

In paginile acestei carti veti gasi informatii esentiale privind anomaliile de conducere sino-atriala si atrio-ventriculara, ischemia si infarctul miocardic, aritmiile prin reintrare şi cele ectopice, sindroamele de pre-excitatie, tahicardiile cu complexe QRS largi si pacemakerele electronice. De asemenea, la sfarsitul cartii sunt prezentate 100 de electrocardiograme diverse cu interpretare.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link:  http://www.all.ro/carte/ecg-in-10-zile.html in formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.