Dr. Spock. Ghidul viitoarei mame

05/08/2013

Dr. Spock. Ghidul viitoarei mame

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dr-spock-ghidul-viitoarei-mame/

Dr. Spock. Ghidul viitoarei mame

 

Titlu: “Dr. Spock. Ghidul viitoarei mame”

Autori: Marjorie Greenfield

Editura: ALL

Pret: 24.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Dr. Spock. Ghidul viitoarei mame” presupune sfaturi complexe despre evolutia sarcinii, despre stilul de viata al femeii insarcinate, si despre modificarile care apar prin evolutia copilului cu fiecare luna. Volumul subliniaza importanta comunicarii medic-pacient pe durata sarcinii pentru informarea mamei si pregatirea ei asupra schimbarilor majore ale organismului pe care le presupune sarcina.

“Dr. Spock. Ghidul viitoarei mame” ofera detalii cu privire si la eventualele complicatii pe care le poate suferi mama in timpul sarcinii. Consultarea medicului, diagnosticul corect al eventualelor complicatii sunt etape esentiale in buna evolutie a sarcinii. Prin informatiile cuprinse in curs, femeile insarcinate vor putea sa intampine eventualele intrebari care vor aparea pe parcursul sarcinii. In acest mod, se asigura si stabilitatea emotionala a mamei.

Marjorie Greenfield este specializata in obstetrica si ginecologie, si are ca arii de interes ginecologia pedriatica.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link:http://www.all.ro/carte/dr-spock-ghidul-viitoarei-mame.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

 * Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

 ** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati