Discutii privind organizarea unor centre de vaccinare in companiile private

20/04/2021

Discutii privind organizarea unor centre de vaccinare in companiile private

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/discutii-privind-organizarea-unor-centre-de-vaccinare-in-companiile-private/

Premierul Florin Citu se intalneste cu reprezentantii mediului de afaceri pentru a discuta despre organizarea unor centre de vaccinare in cadrul companiilor.

” Facem centre de vaccinare in companiile mari, centre de vaccinare mobile, vor face ei poate o campanie de vaccinare. Voi incerca sa gasim toate resursele. Aceasta este prioritatea in acest moment: o campanie de vaccinare de succes, pentru ca partea economica am reusit sa o gestionam cat de cat bine chiar in pandemie. (…) Ne intereseaza sa iesim cat mai bine din aceasta perioada, cat mai repede, pentru ca avem niste obiective foarte importante si pe care putem sa le atingem, sa revenim, sa incepem sa revenim la normalitate, iar prima borna este 1 iunie, dupa 1 iunie sa incepem sa revenim la normalitate”, a declarat la Digi 24, prim-ministrul Florin Citu citat si de Agerpres.

De asemenea, in opinia sa, “este iresponsabil, astazi, in Romania, sa pui sub semnul intrebarii campania de vaccinare”.

Totodata premierul a mai afirmat ca valul trei al pandemiei de COVID-19 in Romania a inceput sa scada fara o carantinare de tip lockdown.

Etichete: centre de vaccinare, valul trei pandemie, florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: