Directorul medical de la Spitalul Colentina: A fost o avarie, dar care nu tine de spitalul nostru

09/01/2017

Directorul medical de la Spitalul Colentina: A fost o avarie, dar care nu tine de spitalul nostru

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/directorul-medical-de-la-spitalul-colentina-a-fost-o-avarie-dar-care-nu-tine-de-spitalul-nostru/

bolnavi-leucemieDirectorul medical al Spitalului Clinic Colentina, Dana Gabriela Ionescu, a declarat luni ca saloanele nu au fost incalzite din cauza unei avarii. Managerul institutiei a fost demis de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

“A fost o avarie, dar care nu tine de spitalul nostru, ci de RADET. Au venit echipele pentru a remedia situatia. Sunt si acum prezente in curte. Din cate stiu, s-a remediat in decurs de cateva ore. Avem un punct termic al RADET in curtea spitalului care este comun cu Institutul Matei Bals. Pot sa spun ca este in proprietatea si exploatarea Institutului Matei Bals”, a spus Ionescu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei mentionate, atributiile managerului Spitalului Colentina, Bogdan Andreescu, care a fost demis vor fi preluate de directorul medical Dana Gabriela Ionescu, a anuntat luni primarul general al Capitalei, care a precizat ca decizia a fost luata dupa ce pacientii si personalul medical au fost nevoiti sa stea in frig.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Solidaritatea Sanitara: 23% din munca unui medic dintr-un spital Covid este neplatita

Managerul SJU Bistrita: Dati drumul la tratamentul antiviral din zona de prespital

ECDC: Sezonul gripal ar putea fi unul sever

Arafat: Solidaritatea pe care o vedem ne face sa simtim ca suntem cu prietenii alaturi

Un medic propune ca antiviralul Favipiravir sa poata fi cumparat din farmacii