Detasarea personalului medical | Citu: Toti trebuie sa facem un sacrificiu

11/10/2021

Detasarea personalului medical | Citu: Toti trebuie sa facem un sacrificiu

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/detasarea-personalului-medical-citu-toti-trebuie-sa-facem-un-sacrificiu/

Trebuie sa se inteleaga importanta detasarilor in alte zone unde este nevoie de ingrijirea bolnavilor cu COVID-19, spune Florin Citu, care a facut un apel catre personalul medical in acest sens. El a precizat ca toti trebuie sa facem un sacrificiu.

“Fac un apel la tot personalul medical. Stiu ca reprezinta un disconfort si e o problema sa fiti detasati in aceasta perioada, sa lucrati in alte zone. Inteleg ca este un sacrificiu, dar nu o faceti nici pentru mine, nici pentru ministrul Cseke, nici pentru domnul Arafat. Asta este situatia in acest moment si avem nevoie de toata lumea sa se mobilizeze, trecem printr-o situatie dificila si este clar ca trebuie sa intelegem cu totii acest moment si toti trebuie sa facem un sacrificiu. Va inteleg si apreciez toate eforturile pe care le faceti in aceasta perioada”, a precizat Florin Citu in cadrul unei videoconferinte cu reprezentantii Directiilor de Sanatate Publica si prefectii din teritoriu.

Totodata, el s-a aratat dezamagit de faptul ca in randul medicilor exista inca un procent mare de nevaccinati si a adaugat ca in aceasta perioada, puterea exemplului este foarte importanta.

Rata de incidenta a Covid-19 calculata la 14 zile a ajuns, luni, in Municipiul Bucuresti, la 14,2 cazuri la mia de locuitori, potrivit DSP.

Etichete: detasare personal medical, medici nevaccinati, incidenta covid, florin citu

 

Autor: Adriana Pavel

4 Comentarii

 1. Florina Cristina Comanici says:

  Simplu, pentru ca vaccinarea se face pe proprie raspundere si nu se poate impune ca obligatorie vaccinarea cu produse care au, pentru moment, doar o aprobare contitionata, nefiind incheiate studiile de siguranta pe termen lung, studiile de interactiuni medicamentoase etc. Probabil ca, la incheierea studiilor, pandemia aceasta va fi de domeniul trecutului.

 2. Viorica edit Csiki says:

  De ce nu le obligă și pe profesori? Lor le face totul gratuit? Noi plătim peste tot?

 3. Margarint says:

  Parca sănătatea nu era o prioritate pentru d-l Câțu?Medicii sunt buni cand avem nevoie de ei.In rest Dumnezeu cu mila.

 4. BOROS ROZALIA says:

  În alte țări cei care lucrează în cardul medical, cel care nu e vaccinat e demis… La noi de ce nu e obligatoriu pentru cei care lucrează în cadrul medical? În Germania cel care nu e vacinati și întra în carantină, nu primește salar, testele de mîine se plătesc.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: