Citu: Dezamagit ca in randul medicilor exista un procent atat de mare de nevaccinati

11/10/2021

Citu: Dezamagit ca in randul medicilor exista un procent atat de mare de nevaccinati

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/citu-dezamagit-ca-in-randul-medicilor-exista-un-procent-atat-de-mare-de-nevaccinati/

Florin Citu, prim-ministrul interimar, se arata dezamagit de faptul ca in randul medicilor exista inca un procent mare de persoane nevaccinat.

Potrivit demnitarului, aceasta problema trebuie rezolvata, el subliniind ca, in aceasta perioada, puterea exemplului este foarte importanta.

“Trebuie sa spun ca inca am problema sau sunt dezamagit de faptul ca in randul medicilor exista un procent atat de mare de persoane nevaccinate si ar trebui sa vedem ce facem cu aceasta. Este foarte important pentru ca de aici puterea exemplului, in aceasta perioada, este foarte importanta”, a precizat Florin Citu in cadrul unei videoconferinte cu reprezentantii Directiilor de Sanatate Publica si prefectii din teritoriu.

Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile a ajuns, luni, in Municipiul Bucuresti, la 14,2 cazuri la mia de locuitori.

In cadrul intaalnirii, el a mai transmis prefectilor si sefilor DSP din tara ca autoritatile centrale se vor mobiliza sa asigure toate resursele de care este nevoie in gestionarea pandemiei.

‚ÄúVreau sa va asigur ca orice resurse aveti nevoie in aceasta perioada, cereti, doar spuneti ce este nevoie! Ne vom mobiliza si vom cauta ca sa putem sa facem fata tuturor acestor probleme, dar trebuie sa ne spuneti exact ce aveti nevoie. (…) Din nou, apreciem ceea ce faceti in aceasta perioada si este nevoie de toti si de efortul tuturor ca sa putem sa trecem peste acest val patru”, a mai afirmat Florin Citu.

Etichete: medici nevaccinati, personal medical nevaccinat, gestionarea pandemiei, florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: