Deschiderea anului universitar la UMF Iasi

28/09/2015

Deschiderea anului universitar la UMF Iasi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/deschiderea-anului-universitar-la-umf-iasi/

sigla UMF IasiLuni, 28 septembrie 2015, incepand cu ora 17.00, in Piata Natiunii (esplanada UMF), va avea loc ceremonia de deschidere a anului universitar 2015 – 2016 a Universitatii de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa”din Iasi.

Festivitatea de deschidere, care va sublinia pozitia universitatii de medicina iesene de lider national in domeniul invatamantului superior medical precum si expunerea internationala a acesteia, va include mesajele rectorului UMF, prof. dr. Dragos Pieptu, si ale invitatilor speciali precum si premierea studentilor care s-au remarcat anul universitar trecut prin rezultate deosebite.

Festivitatea de deschidere va fi urmata de concertul extraordinar in aer liber “Sounds of Life”, cu invitati speciali si compozitii muzicale celebre. Soprana Irina Iordachescu si tenorul de origine mexicana Hector Lopez vor fi prezenti pe scena intr-un spectacol de exceptie realizat de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta dirijorului Sabin Pautza.

Concertul prilejuit de lansarea anului universitar este realizat cu participarea Corului academic ‘Gavriil Musicescu’ al Filarmonicii Moldova Iasi, dirijor Doru Morariu.

Devenita deja traditie in calendarul evenimentelor de anvergura ale Iasului, ceremonia de deschidere a anului universitar 2015-2016 la Universitatea de Medicina si Farmacie se va incheia la ora 20.00 cu un foc de artificii.

Ceremonia va fi transmisa online pe platforma de e-learning a UMF www.umfiasi.ro.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: