Departamentul pentru Situatii de Urgenta, verificat de Corpul de control al premierului

08/06/2016

Departamentul pentru Situatii de Urgenta, verificat de Corpul de control al premierului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/departamentul-pentru-situatii-de-urgenta-verificat-de-corpul-de-control-al-premierului/

STETOSCOP-NOU-2016Departamentul pentru Situatii de Urgenta, condus de Raed Arafat, este verificat de Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos.

Inspectorii urmeaza sa afle modul in care structura isi indeplineste atributiile de coordonare la nivel national a operatiunilor de prevenire si gestionare a situatiilor de urgenta.

Potrivit publicatiei Curentul, este verificat modul in care sunt asigurate si coordonate resursele umane, materiale, financiare si de alta natura legate inclusiv de primul ajutor calificat si asistenta medicala de urgenta in cadrul unitatilor si compartimentelor de primire a urgentelor (UPU/CPU) pana la internarea in spital.

Este controlat si modul in care Raed Arafat isi indeplineste atributiile privind coordonarea operationala a serviciilor de ambulanta si a celor Salvamont, conform sursei citate.

De asemenea, se verifica si modul in care sunt respectate dispozitiile legale privind organizarea si functionarea departamentului, indeplinirea atributiilor legale privind monitorizarea activitatilor operative ale structurilor aflate in coordonare.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: