Decizie CMR privind metodologia de infiintare a punctelor secundare de lucru in specialitatea medicina de familie

17/07/2019

Decizie CMR privind metodologia de infiintare a punctelor secundare de lucru in specialitatea medicina de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/decizie-cmr-privind-metodologia-de-infiintare-a-punctelor-secundare-de-lucru-in-specialitatea-medicina-de-familie/

Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania a hotarat abrogarea deciziei nr. 8/2013 privind emiterea avizelor pentru infiintarea punctelor secundare de lucru in specialitatea medicina de familie publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I nr. 666 din 30 octombrie 2013.

Astfel, infiintarea punctelor secundare de lucru in specialitatea medicina de familie se face respectand prevederile articolului 75 din Legea 95 privind reforma in domeniul sanatatii.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

Sindromul de intestin iritabil

Decizia abrogata de Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania prevedea, printre altele, ca avizul pentru infiintarea punctelor secundare de lucru in specialitatea medicina de familie in alte localitati decat in localitatea unde functioneaza sediul principal se emite de catre colegiile teritoriale daca solicitantul facea dovada ca poate asigura un program de minimum 35 de ore pe saptamana si daca in localitatea unde se doreste infiintarea punctului secundar de lucru nu mai functioneaza un alt cabinet medical in specialitatea medicina de familie.

Etichete: medicina de familie, cmr, puncte secundare cabinet medicina de familie,

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Acces restrictionat la Spitalul de Boli Infectioase Constanta din cauza gripei

Companie pharma amendata cu 13 milioane de euro pentru ca a intarziat accesul bolnavilor de cancer la citostatice mai ieftine

Dr. Streinu-Cercel: Nu mai umblati dupa teste de gripa pentru ca le faceti degeaba

Dr. Rafila, despre coronavirusul din China: Riscul exista, nu poate fi exclus

Conditii pentru inlocuirea Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate