De vineri, oamenii se pot prezenta pentru vaccinare direct la centrele de imunizare, fara programare

04/05/2021
De vineri, oamenii se pot prezenta pentru vaccinare direct la centrele de imunizare, fara programare

De vineri, oamenii se pot prezenta pentru vaccinare direct la centrele de imunizare, fara programare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/de-vineri-oamenii-se-pot-prezenta-pentru-vaccinare-direct-la-centrele-de-imunizare-fara-programare/

Medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat ca, incepand de vineri, exista posibilitatea ca persoanele care doresc sa se imunizeze sa se poata prezenta direct, fara programare, la centrele de vaccinare.

“Incepand de vineri, 7 mai, ne propunem sa avem urmatoarea modalitate de prezentare la centrele de vaccinare. Pentru ca vinerea se face aprovizionarea centrelor de vaccinare pe perioada zilelor de sambata, duminica si luni, foarte probabil ca vom stabili urmatoarea modalitate: persoanele de peste 60 de ani se vor prezenta direct la centrele de vaccinare fara programare. De asemenea, restul persoanelor care doresc sa se vaccineze se vor prezenta dupa ora 14,00 pana la finalul programului, la ora 20,00, fara programare. Mentionez pentru persoanele de peste 60 ani ca se pot prezenta pe tot parcursul intervalului de lucru de la 8 dimineata la orele 20,00”, a declarat Dr. Gheorghita, presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, marti, intr-o conferinta de presa.

Totusi, el a subliniat ca prioritate vor avea persoanele programate prin platforma.

“Suplimentar, in functie de capacitatea de vaccinare a centrului, vor fi eliberate bonuri de ordine celor care se prezinta direct la centrele de vaccinare. Un centru daca are capacitate de 100 de persoane si are 50 de persoane programate va elibera bonuri pentru 50 de persoane suplimentare care se vor prezenta. Cei care se prezinta suplimentar, eventual, pot sa fie trecuti pe o lista separata si sa se prezinte a doua sau a treia zi esalonat in functie de numarul celor care se adreseaza centrelor de vaccinare”, a mai spus medicul militar.

Etichete: vaccinare fara programare, vaccinare anti-covid

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: