De la toamna, angajatii din spitalele bucurestene se pot muta in locuintele cumparate de Primaria Capitalei

31/07/2019

De la toamna, angajatii din spitalele bucurestene se pot muta in locuintele cumparate de Primaria Capitalei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/de-la-toamna-angajatii-din-spitalele-bucurestene-se-pot-muta-in-locuintele-cumparate-de-primaria-capitalei/

Incepand cu 1 septembrie, angajatii din spitalele bucurestene aflate in subordinea municipalitatii, se pot muta in locuintele de serviciu. Primaria Capitalei a achizitionat si platit deja cateva zeci de astfel de locuinte.

Continut educational:

“Mai facem azi nu pas important in privinta proiectului prin care ii determinam pe cei care lucreaza in spitalele din Bucuresti sa nu mai plece in strainatate pentru ca nu au locuinte sau chiriile sunt foarte mari. Eu am propus un proiect, care a fost votat, prin care Primaria Capitalei achizitioneaza 600 de locuinte pentru cadrele medicale. Am reusit sa achitionam 177 de astfel de locuinte, iar 70 dintre ele sunt deja achitate, 107 vor fi platite in perioada urmatoare, practic, de pe data de 15 august se fac repartitiile, iar de la 1 septembrie cadrele medicale se vor muta efectiv in locuintele de serviciu”, a afirmat Gabriela Firea, primarul general, conform Mediafax.

 Pentru aceste locuinte de serviciu destinate angajatilor din spitale, chiria va fi una modica.

Etichete: locuinte de serviciu, locuinte personal medical

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Sorina says:

    Dar cei care doresc sa lucreze in spitale si nu au loc de nepotisme? Ce facem cu ei?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: