Daniel Coriu: Misiunea de a salva o viata este cel mai important lucru pe care il avem

25/03/2022
Daniel Coriu: Misiunea de a salva o viata este cel mai important lucru pe care il avem

Daniel Coriu: Misiunea de a salva o viata este cel mai important lucru pe care il avem

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/daniel-coriu-misiunea-de-a-salva-o-viata-este-cel-mai-important-lucru-pe-care-il-avem/

Misiunea de a salva o viata este cel mai important lucru pe care il avem, a precizat prof. dr. Daniel Coriu, presedintele Colegiului Medicilor din Romania (CMR), intr-un mesaj de multumire adresat doctorilor.

Joi, a avut loc ceremonia “Medicul roman pentru Romania”, eveniment organziat de CMR, la care au participat nume importante din sistemul actual de sanatate.

“Suntem aici in primul rand pentru a sarbatori medicii romani, care au facut tot ceea ce se poate pentru a salva orice viata, au facut tot ceea ce se poate sa acorde un ajutor neconditionat semenilor nostri aflati in suferinta, in momentele tragice ale pandemiei. Acei medici care, nu de putine ori, si-au depasit conditia, si-au depasit limitele. Ii multumesc fiecarui coleg care a depus eforturi deosebite in aceasta perioada pentru ca, dincolo de toate, misiunea de a salva o viata este cel mai important lucru pe care il avem. Vreau sa multumesc tuturor profesionistilor din domeniul medical, din spitale, sectiile de terapie intensiva, sectiile de boli infectioase, sectiile de pneumologie, sectiile de urgenta si tuturor specialitatilor medicale. Toate specialitatile medicale au fost implicate in aceasta lupta.”, a declarat prof. dr. Daniel Coriu, care a multumit in discursul sau si personalului de la Ambulanta, DSU, precum si medicilor de familie.

De asemenea, el a adresat si un indemn de unitate, pentru a reaseza profesia medicala acolo unde ii este locul.

Totodata, in discursul sau, presedintele CMR a transmis un mesaj si pacientilor carora le-a multumit pentru ca “au inteles si au fost alaturi”.

Etichete: medici romani, cmr, daniel coriu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: