Dancila il va demite pe presedintele CNAS daca acesta nu isi da demisia

23/07/2019

Dancila il va demite pe presedintele CNAS daca acesta nu isi da demisia

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dancila-il-va-demite-pe-presedintele-cnas-daca-acesta-nu-isi-da-demisia/

Viorica Dancila a anuntat ca il va demite pe presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu, daca acesta nu isi va da demisia.
Premierul a cerut ministerului Sanatatii o noua propunere pentru conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

“Astazi am trimis corpul de control al primului ministru la Casa Asigurarilor de Sanatate. Dupa cum stiti am cerut demisia domnului Vulcanescu. Maine daca nu isi va prezenta demisia il demit si am cerut o propunere ministrului Sanatatii. Maine vom cere o noua nominalizare”, a anuntat Viorica Dancila, la Antena 3, citata si de Mediafax.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 12 EMC:

Psoriazis

Reamintim ca in cursul zilei de marti, la finalul discutiilor cu reprezentantii CNAS si ai firmei care asigura mentenanta serviciului informatic de sanatate, ministrul Sorina Pintea a afirmat, printre altele, ca “de ani de zile, CNAS, uzand de procedee birocratice exagerate, a blocat ceea ce inseamna functionarea normala a sistemului“.

“Concluzia este ca, de ani de zile, CNAS, uzand de procedee birocratice exagerate, a blocat ceea ce inseamna functionarea normala a sistemului si imi asum ceea ce spun. Niste proceduri puteau fi finalizate, chiar cu toate contestatiile din lume, dar au fost uitate, apoi oferte care au expirat stand la Casa (…). Sunt lucruri care au ingreunat si afectat foarte mult functionarea acestui sistem”, a afirmat Sorina Pintea in cadrul unei conferinte de presa.

Etichete: Dancila, demisie CNAS, presedinte CNAS, Razvan Vulcanescu, sistem informatic de sanatate

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: