Cursului National URGEMED 8

01/06/2016

Cursului National URGEMED 8

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cursului-national-urgemed-8/

URGEMED8Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti si UMF Carol Davila, sub auspiciile Societatii Nationale de Medicina Familiei si a Academiei de Stiinte Medicale va invita in perioada 10-11 iunie 2016 la cea de-a opta editie a Cursului National URGEMED.

Consacrat prin actualitatea si calitatea informatiilor, Cursul National URGEMED este singurul curs care se desfasoara sub forma de dialog intre reputati medici specialisti, lideri in domeniul medical si medici formatori in medicina de familie.

La aceasta editie, fiecare expert va raspunde la intrebari din patologia de urgenta a specialitatii sale, iar fiecare medic formator de medicina familiei va prezenta un caz clinic ilustrativ.

Editia trecuta, din anul 2015, URGEMED 7, a insemnat in cifre: doua zile de conferinte, peste 500 de participant, 20 de lectori, 7 module, 5 simpozioane ale companiilor farmaceutice si 9 standuri expozitionale.

Cursul National URGEMED a fost creditat la editiile anterioare cu 10 ore de Educatie Medicala Continua de Colegiul Medicilor din Romania.

Taxa de participare se poate achita si online.

Programul cursului, inscriere si alte detalii, AICI.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala