Curs international “Liver management” la Conferinta SNMF 2024 (Sinaia)

10/04/2024
Curs international “Liver management” la Conferinta SNMF 2024 (Sinaia)

Curs international “Liver management” la Conferinta SNMF 2024 (Sinaia)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/curs-international-liver-management-la-conferinta-snmf-2024-sinaia/

In perioada 24 – 25 mai, in cadrul Conferintei Nationale “Ziua Medicului de Familie 2024” (CNZMF 2024) de la Sinaia, are loc cursul international ESPCG „Liver management in primary care”.

“Am onoarea de va invita la cursul international pe teme de hepatologie „Liver Management Problems in Primary Care”, in perioada 24-25 mai 2024, la Sinaia, organizat de ESPCG in colaborare cu SNMF, SRGH si EASL.Acesta este sustinut in principal de medici de familie cu interes in gastroenterologie din grupul european ESPCG (The European Society for Primary Care Gastroenterology). Alaturi de ei vom fi prezenti si noi Grupul GastRO al SNMF.”, a declarat Dr. Mihaela Udrescu, coordonatorul Grupului GastRO.

Cursul international pe teme de hepatologie „Liver Management Problems in Primary Care” este un curs gratuit, cu puncte EACCM (fiind acreditat la nivel european) cu prezenta fizica (locurile sunt limitate).

“Ne bucuram sa ii avem alaturi de noi pe renumiti gastroneterologi reprezentanti ai SRGH (Societatea Romana de Gastroenetrologie si Hepatologie) si EASL (European Association for the Study of the Liver). Asadar va asteptam cu nerabdare la un regal de hepatologie!”, a mai transmis Dr. Mihaela Udrescu.

Medicii care vor sa participe la acest curs trebuie sa se incrie la urmatorul link: https://www.espcg.eu/

De asemenea, in cadrul CNZMF 2024, una dintre cele mai importante sesiuni va fi cea a Grupului GastRO al SNMF, ce se va desfasura in format hibrid, vineri, 24 mai 2024, in intervalul orar 11.00-13.00. Detalii AICI.

Inscrieti-va acum la Conferinta Nationala “Ziua Medicului de Familie 2024″ AICI.

Etichete: CNZMF 2024, Grupul GastRO SNMF, curs liver management in primary care, curs pentru medicii de familie, puncte EACCM, dr mihaela udrescu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: