Curs EMC nou | Dr. Adriana Dogaru: Este important ca medicii sa aplice notiunile expuse in curs

29/09/2021
Curs EMC nou | Dr. Adriana Dogaru: Este important ca medicii sa aplice notiunile expuse in curs

Curs EMC nou | Dr. Adriana Dogaru: Este important ca medicii sa aplice notiunile expuse in curs

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/curs-emc-nou-dr-adriana-dogaru-este-important-ca-medicii-sa-aplice/

Platforma Formare Medicala a lansat, de curand, cursul “Deficitul si tulburarile de crestere la copil”, un program de formare medicala continua, creditat cu 8 puncte EMC.

Cursul, organizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) in parteneriat cu UMF Carol Davila Bucuresti, este recomandat medicilor de familie dar si medicilor cu alte specialitati, pentru ca explica prevalenta si etiologia staturii joase, modalitati de diagnostic si prezinta diverse tipuri de tratamente, eficienta si siguranta acestora.

Scopul programului care se adreseaza profesionistilor din domeniul sanatatii ce au in ingrijire copii incepand cu momentul nasterii, este dezvoltarea competentelor pentru identificarea precoce a tulburarilor de crestere si dezvoltare a micutilor pacienti, pentru a beneficia de tratament si recuperare corespunzatoare, un proces extrem de important pentru viitorul adult.”, a declarat pentru Formare Medicala, Sef lucrari si medic primar Medicina de Familie Adriana Dogaru, unul dintre lectorii acestui curs.

Cursul online interactiv “Deficitul si tulburarile de crestere la copil” ofera 8 puncte EMC gratuite si se adreseaza medicilor de toate specialitatile care doresc sa invete sau sa aprofundeze domeniile Endocrinologie si Pediatrie.

Este foarte important ca medicii sa citeasca si sa aplice notiunile care sunt expuse in curs. Pentru practica de zi cu zi, aceste notiuni sunt extrem de importante. Acesti copii, daca nu sunt depistati foarte repede, ca viitori adulti vor avea probleme. Daca se intarzie aplicarea tratamentului, atunci va fi o problema pentru mai tarziu. In plus, cursul este creditat cu puncte EMC, puncte care acum sunt mai greu de obtinut, dar pe care trebuie sa le avem in fiecare an.”, a mai precizat Dr. Adriana Dogaru, medic primar Medcina de Familie.

Cursantilor care promoveaza examenul final li se vor acorda diplome de participare cu punctele EMC aferente.

Cursul “Deficitul si tulburarile de crestere la copil” poate fi accesat AICI.

Etichete: deficitul si tulburarile de crestere la copil, deficitul de crestere la copil, tulburarile de crestere la copil, curs EMC, curs online creditat EMC, Dr Adriana Dogaru

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: