Curs de Vaccinologie pentru asistentii medicali

21/04/2017

Curs de Vaccinologie pentru asistentii medicali

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/curs-de-vaccinologie-pentru-asistentii-medicali/

Alaturi de medicii de familie, asistentele medicale sunt in prima linie in demersurile legate de vaccinare. Manipularea vaccinurilor, manevra de vaccinare, comunicare cu pacientul, inregistrarea vaccinarii, sunt unele din sarcinile care de multe ori revin acestora.
Si, la fel ca si medicii, si asistentii mediciali au permanent nevoie sa se puna la curent cu tendintele si noutatile din medicina.

De aceea, portalul EduAsistent.ro, un portal de Educatie Medicala Continua dezvoltat sub egida Ordinul Asistentilor Medicali – Bucuresti, pune la dispozitie acestora cursuri online care abordeaza cele mai importante teme din domeniul sanatatii la ora actuala.

Printre cursurile disponibile pe platforma EduAsistent.ro este si cursul de Vaccinologie dedicat asistentilor medicali, realizat de dr. Daniela Stefanescu – medic primar medicina de familie, medic formator medicina de familie, cu o indelungata experienta in vaccinare.

Cursul de Vaccinologie pentru asistentii medicali abordeaza informatii precum:  productia vaccinurilor, siguranta vaccinala, contraindicatii pentru vaccinare, manipularea si depozitarea corecta a vaccinurilor.

Aceste cunostinte vor dezvolta competentele asistentilor medicali si comunicarea eficienta cu pacientul in vederea compliantei la procesul de vaccinare.

De asemenea, cursul mai abordeaza si un set de mituri precum si explicatiile stiintifice dovedite ale unor probleme legate de vaccinare.

*Medicii de familie pot recomanda asistentilor medicali acest curs.

Autor: FormareMedicala.ro

6 Comentarii

 1. Nicoleta says:

  De ce cursul se adreseaza doar asistentilor medicali din Bucuresti ?? Ptr. ceilalti asistenti medicali , din restul tarii nu exista cursuri asemanatoare , echivalente ??

 2. Ion MARIA says:

  Mi se pare fff.grozav…..

 3. Banos Andreea says:

  Buna seara, Sunt incantata sa aflu cat mai multe informatii despre vaccinare.

 4. Man Luminita says:

  Cu siguranta e un curs foarte interesant,ma bucur ca pot sa primesc informati despre vaccinuri si vaccinari

 5. Dorin Gabriela says:

  Desigur

 6. Gianina Mihalache says:

  Buna ziua! Cursul se adreseaza doar asistentilor medicali din Bucuresti? Multumesc.Toate cele bune!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: