Cseke Attila: Vrem o tara ca afara, trebuie sa ne purtam exact ca afara

13/10/2021
Cseke Attila: Vrem o tara ca afara, trebuie sa ne purtam exact ca afara

Cseke Attila: Vrem o tara ca afara, trebuie sa ne purtam exact ca afara

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cseke-attila-vrem-o-tara-ca-afara-trebuie-sa-ne-purtam-exact-ca-afara/

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, spune ca, este evident ca numarul de persoane infectate zilnic cu noul coronavirus nu corespunde exact realitatii.

“Este evident ca numarul de persoane infectate zilnic nu este ceva care corespunde exact realitatii. Pur si simplu, din motivul ca nu se testeaza toata lumea. Daca ar fi testata toata populatia am avea efectiv numarul real”, a declarat ministrul citat de Agerpres.

Potrivit demnitarului, daca “vrem o tara ca afara, trebuie sa ne purtam exact ca afara”.

“De imunizare o sa avem parte cu totii. Sunt doua modalitati de a ne imuniza: o parte, spunem noi mai usoara, se bazeaza pe stiinta medicala legata de vaccinare si recomandam aceasta modalitate tuturor cetatenilor romani si o alta modalitate aceea de a trece prin boala cu toate riscurile aferente. Trebuie sa luam inca o data exemplul altor tari. Vrem o tara ca afara, trebuie sa ne purtam exact ca afara. Nu cred ca germanii, francezii, italienii sunt mai destepti ca noi. Trebuie sa intelegem si noi ca nu degeaba s-au vaccinat 80% in Italia, unde au avut exact acest tip de problema de criza sanitara majora. (…) Mesajul principal este acela de vaccinare. Nu cred ca suntem mai prosti decat germanii, italienii si francezii si danezii si portughezii. Nu cred in acest lucru. Cred ca cetatenii romani sunt la fel de responsabili ca toti ceilalti cetateni din Uniunea Europeana”, a mai precizat Cseke Attila, potrivit sursei citate,

Potrivit acestuia, mai multi parlamentari vor semna miercuri o intiativa legislativa privind vaccinarea anti-COVID a anumitor categorii de personal.

Etichete: numarul real de persoane infectate cu noul coronavirus, imunizare anti-Covid, attila cseke

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: