Crucea Alb – Galbena: Furnizor de servicii de ingrijire la domiciliu

27/01/2014

Crucea Alb – Galbena: Furnizor de servicii de ingrijire la domiciliu

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/crucea-alb-galbena-furnizor-de-servicii-de-ingrijire-la-domiciliu/

Activitatea medicilor din scoli nu se suprapune peste cea a medicilor de familieFundatia Crucea Alb – Galbena Romania (CAGR), cu o existenta de 17 ani, ofera servicii medicale la domiciliu pacientilor cu boli cronice, cu un anumit handicap, celor aflati in convalescenta sau pacientilor cu boli in faza terminala. Ingrijirile medicale la domiciliu de care pot sa beneficieze pacientii romani trebuie sa fie recomandate de un medic de familie sau un medic specialist.

Peste 750 de pacienti primesc lunar ingrijiri medicale la domiciliu

Prin cele opt programe pe care le deruleaza in prezent CAGR, peste 700 de pacienti beneficiaza de servicii medicale la domiciliu.

Echipa care asigura aceste servicii este formata din 15 asistenti medicali, 2 medici, 15 kinetoterapeuti, 2 asistenti sociali, 2 ingrijitori.

Serviciile medicale sunt completate de serviciile sociale si de recuperare prin parteneriatul cu Asociatia de Ajutor Mutual Bucuresti (ADAM).

“(…) echipa CAG a fost mereu alaturi de pacientii sai si acestia au primit intotdeauna servicii integrate si personalizate. Astfel, pe langa cele 9 filiale ale CAG care deja exista, primim foarte des solicitari de a infiinta filiale si in alte orase din tara”, a precizat Mariuca Ivan, director general Fundatia CARGR.

Principalele obiective ale CAGR

Fundatia CAGR lucreaza, alaturi de alte ONG-uri, la un document care sa cuprinda directiile de reforma a sistemului de sanatate din Romania pentru o legislatie in concordanta cu legislatia europeana.

Fundatia urmareste dezvoltarea de proiecte prin fonduri europene care sa permita oferirea de servicii medicale de ingrijire la domiciliu cat mai multor pacienti din Romania.

Fundatia CAGR este membru fondator al Aliantei pentru Sanatate din Romania, organizatie care reprezinta drepturile pacientilor si ale furnizorilor de servicii medicale. Este, in acelasi timp, presedinte al Federatiei Furnizorilor de Ingrijiri la Domiciliu.

Pentru a va informa cum pot medicii de familie sa recomande pentru pacienti ingrijire medicala la domiciliu, click aici.

Sursa: www.cag.ro

Autor: Anamaria Blanaru

13 Comentarii

 1. Buiculescu Iuliana says:

  Buna ziua,avem și noi o mare rugăminte cautam o persoana de de incredere pentru a avea grija de mama noastra care este in varsta de 77 de ani imobilizata la pat orar 7.30-17.30 ,restul detaliilor le discutam la telefon vă mulțumim din suflet.

 2. Alina Dorus says:

  Buna ziua,
  Am in grija o sora nevăzătoare și cu sindromul Down. Întrucât noi lucram, avem nevoie de ajutor.
  Dacă ne puteti recomanda persoana interna, am avut 2 doamne care făceau cu rândul și din cauza unor probleme in familiile lor au plecat. Au stat la noi 7 ani.
  Alina merge, își face nevoile singura, manaca singura. Mulțumesc!

 3. Raluca Atmane says:

  Cautam persoana pentru ingrijire bunica mea de 90 de ani imobilizata la pat, in sector 2, igiena si hranire, program zilnic 8 -20 sau regim intern. Detalii la tel 0755022521

 4. Petrescu Pavel says:

  Oferim cazare + remuneratie pentru ingrijire nocurna batrina 93 ani. Luni – vineri ziua nu este necesar.

 5. niculaie sima says:

  cautam o femeie pentru ingrijire la domiciliu pentru o doamna de 93 ani. OFERIM domiciliu permanent , remunerare atractiva
  Pt.informatii-0722672323 -sima

 6. aurelia says:

  Buna diminata,

  Va rog daca se poate sa ma ajutati sa gasesc o solutie la urmataore problema, am o cunosatinta care sufera de o boala necrutatoare care a revenit. Acum este singura si are nevoie de sustinere psihica si de ingrijire la domiciliu. Va multumesc

 7. Miklos Alex. says:

  Am nevoie de cineva sa aiba grija de o batrina de 94 de ani .Sa-i faca mincare si curatenie 7-8 ore pe zi .

 8. Mihaela Cirligea says:

  Buna ziua! Am mare nevoie de cineva pt mama mea. Amanunte la tel. Va multumesc frumos!!

 9. Dinu says:

  bolnav slabiciune extrema 84 ani doresc ingrijire nocturna zilnica
  asigur cazare in conditii foarte bune

 10. Niculae georgeta says:

  Buna ziua,avem și noi o mare rugăminte cautam o persoana de de incredere pentru a avea grija de mama noastra care este in varsta de 74 de ani restul detaliilor le discutam la telefon vă mulțumim din suflet.

 11. Dingiludis Nicoleta says:

  Buna ziua. As dori sa stiu in ce conditii o femeie batrana de 82 de ani poate beneficia de ingrijiri la domiciliu,nemaiputandu-se deplasa sa isi faca cumparaturile,mancare,etc. Multumesc

 12. Borodi iLEANA says:

  Buna seara.As dori sa stiu cum pot beneficia de ingrijiri la domiciliu.Mama mea este in virsta de 83 ani si este bolnava de ALZAIMER imobilizata la pat

 13. STROE DAN says:

  Salutari, va rog sa-mi spuneti de ce nu se sufla o vorba , pe nicaieri, despre terapiile medicale alternative (NU complementare !)ce acopera o gama uriasa din toate bolile/afectiunile existente…terapii ce au la baza DOAR bioenergia din palme/corp…Care-i parerea Dvs.?! Nu mi se pare DELOC corect ca tot/iarasi medicii sa beneficieze si de aceste fonduri UE de asistenta la domiciliu…si terapeutii adevarati(cu reale capacitati native/dobandite) NU !Terapeuti care muncesc din greu cu mainile…iar medicii stau cu fundul pe scaun si prescriu medicamente…de pe urma carora…inca,mai si-n caseaza comisioane…pe langa salariul fix de la stat de 2000lei. E corect sau nu ?! Pentru terapeutii adevarati (NU cei cu solutii/elixiruri si/sau cu aparate…)care se deplaseaza frecvent la domiciliul pacientilor…si muncesc din greu cu mainile….exista sprijin UE ? Multumesc.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

INSP: Actualizarea definitiilor de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19)

Cate paturi ATI pentru copiii cu Covid-19 sunt disponibile in Romania

Raport: Tarile bogate ale lumii au pre-achizitionat jumatate din totalul vaccinurilor anti-Covid

COPAC: Pacientii cronici nu au devenit singuri mai vulnerabili, ci sistemul de sanatate i-a vulnerabilizat

O companie din Coreea de Sud vrea sa testeze in Romania un tratament impotriva Covid-19