Covid-19| Cum s-a vindecat primul roman infectat cu coronavirus | Explicatia specialistilor (VIDEO)

03/03/2020

Covid-19| Cum s-a vindecat primul roman infectat cu coronavirus | Explicatia specialistilor (VIDEO)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/covid-19-cum-s-a-vindecat-primul-roman-infectat-cu-coronavirus-explicatia-specialistilor/

Testele facute primului pacient confirmat cu coronavirus din Romania, respectiv barbatul din Gorj care a fost infectat de catre italianul din Rimini, au iesit negative. Cum se poate intampla asta, ne spun specialistii.

Pacientii se vindeca. In evolutia bolii apare si fenomenul de vindecare naturala, ceea ce este foarte de dorit, pentru ca acest virus nu are un antiviral specific. Este cauza pentru care s-a negativat aceasta proba. Am avut test pozitiv, pacientul a evoluat, a primit tratament simptomatic, s-a negativat. Este un lucru firesc“, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

 

 

“Astea sunt unul doua cazuri care au exista si in China. In mod normal, in momentul in care nu mai elimini virus, nu mai esti contagios pentru cei din jurul tau si poti sa te duci la domiciliu”, a declarat prof. dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie. 

 

Etichete: coronavirus, test coronavirus, roman vindecat coronavirus, barbat coronavirus gorj, tratament coronavirus

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: