Mehedinti: Controale la firmele care ofera servicii medicale la domiciliu si la medicii de familie

10/02/2017

Mehedinti: Controale la firmele care ofera servicii medicale la domiciliu si la medicii de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/controale-la-firmele-care-ofera-servicii-medicale-la-domiciliu-si-la-medicii-de-familie/

stetoscop5-min

Inspectorii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Mehedinti au demarat, joi, controale la firmele care ofera servicii medicale la domiciliu.

Potrivit presedintele institutiei, Ion Mitu, verificarile sunt impuse de solicitarile venite din partea a zeci de pacienti, care au reclamat ca nu mai primesc ingrijiri medicale la domiciliu din cauza ca societatile respective invoca epuizarea plafoanelor aferente lunii februarie.

”Trebuie sa vedem ce s-a intamplat in gestiunea celor sase firme care efectueaza acest serviciu in baza contractelor cu CJAS Mehedinti. Nu este posibil ceea ce se spune. Cred ca este vorba de nereguli, motiv pentru care am decis controale la acestea”, a precizat seful CJAS Mehedinti, citat de Agerpres.

De asemenea, el a mai spus ca verificarile vor fi extinse si la cabinetele medicilor de familie si specialistilor care recomanda ingrijirea la domiciliu, ”tip de serviciu medical care se acorda in anumite conditii”.

”Daca reclamatiile se vor confirma si vor fi descoperite anomalii in derularea contractelor, celor vinovati CJAS Mehedinti nu le va mai deconta serviciile prestate’, a mai afirmat Mitu, potrivit sursei mentionate.

Conform acestuia, CJAS Mehedinti a sistat, in ultimii doi ani, activitatea a trei firme care ofereau servicii de ingrijire la domiciliu, din cauza utilizarii defectuoase a fondurilor banesti alocate.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: