Contract pentru servicii de radiologie incheiat intre Spitalul Universitar de Urgenta si CASMB

05/12/2018

Contract pentru servicii de radiologie incheiat intre Spitalul Universitar de Urgenta si CASMB

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/contract-pentru-servicii-de-radiologie-incheiat-intre-spitalul-universitar-de-urgenta-si-casmb/

Spitalul Universitar de Urgenta (SUUB) a incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, dupa o pauza de 10 ani, un contract de radiologie in ambulatoriu.

“Asadar, se pot efectua explorari functionale imagistice de inalta performanta in regim ambulatoriu, cu bilet de trimitere de la medicul specialist, prin programare. Aceste servicii de inalta performanta se efectuau pana acum doar prin spitalizare continua, fiind, deci, necesara internarea pacientului in spital”, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a spitalului.

Continut educational:

Conform sursei, in cadrul Ambulatoriului SUUB, pe langa alte servicii medicale se pot face programari si pentru ecografie generala, scintigrafie, rezonanta magnetica si tomografii computerizate.

Reprezentantii SUUB mai transmit ca examinarile se programeaza in intervalul orar disponibil pentru medicii in contract cu CASMB. De altfel, aceste servicii se pot face si la cerere, cu plata.

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. BOBIRLA cecilia says:

    Vreau sa particip la cursuri de formare

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: