Regulament participare la tombola

Regulamentul de participare la Loteria Publicitara „Educatie online pentru medicii de familie”

1. Organizarea Promotiei
1.1.Promotia este organizata de Societatea Nationala de Medicina a Familiei in perioada 1-20 aprilie 2011. La aceasta promotie participa toti medicii de familie cu drept de libera practica care au raspuns la formularul de feedback: “Educatie online pentru medicii de familie”.

2. Modul de desfasurare a promotiei:
2.1 Pentru a participa la promotie, este necesara completarea formularului de feedback si furnizarea adresei de email de contact. Fiecare raspuns inregistrat va avea alocat un numar. Numerul castigatoar va fi extras la sfarsitul promotiei, pe data de 20 aprilie 2011, prin intermediul site-ului random.org.
2.2. Premiul
•    Nebulizator
2.3 Numele castigatorului va fi facut public prin afisare pe siteul www.formaremedicala.ro iar castigatorul va fi contactat de organizatorii promotiei prin utilizarea adresei de email furnizate la completarea formularului de feedback.

3. Conditiile participarii la promotie
3.1. La promotie poate participa orice medic de familie cu drept de libera practica care completeaza formularul de feedback “Educatie online pentru medicii de familie” pe perioada desfasurarii promotiei. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana incapabila din punct de vedere juridic, aceasta va intra in posesia premiului numai dupa primirea unei aprobari scrise si a unei semnaturi din partea reprezentantului sau legal, fiind necesara dovedirea de catre acesta a calitatii sale de reprezentant prin prezentarea unui inscris ce urmeaza a fi trimis catre SNMF.
3.2. SNMF in calitate de organizator, detine toate drepturile de editare, publicare si utilizare a informatiilor si imaginilor participantilor la aceasta campanie si a castigatorilor ei. Organizatorul va face publice informatiile privind numele castigatorilor, premiile acordate si orice alte date pe care le considera necesare. Participantii la aceasta actiune subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament.

4. Tragerea la sorti si acordarea premiului
4.1 La sfarsitul promotiei, la sediul organizatorului, un juriu format din 2 reprezentanti ai SNMF va proceda la o tragere la sorti, pentru desemnarea castigatorului, prin intermediul site-ului www.random.org
4.2 Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.formaremedicala.ro.
4.3 Premiul va fi trimis castigatorului prin curier la adresa indicata.

5. Diverse
5.1. Acest Regulament este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe toata perioada promotiei pe site-ul www.formaremedicala.ro
5.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea pe site-ul www.formaremedicala.ro a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.
5.3. Participarea la aceasta promotie implica acceptarea prezentului Regulament.