Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici

19/03/2015

Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/congresul-national-pentru-studenti-si-tineri-medici/

conferintaJoi, 19 martie 2015, va avea loc ceremonia de deschidere a celei de-a XVIII- a editie a Congresului National pentru Studenti si Tineri Medici, incepand cu ora 19.00, in Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei (MNAR).

Invitatul special care va participa la deschiderea congresului este Acad. Dan Mircea Enescu – Presedintele Comisiei Stiintifice Onorifice a Congresului si Seful Clinicii de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” Bucuresti.

La deschidere va fi prezent si Prof. Dr. Sorin Oprescu – Primarul General al Capitalei si multi ati membri marcanti ai vietii academic si medicala din tara si nu numai.

Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici a luat nastere in anul 1997, sub coordonarea Federatiei Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania(FASMR), fiind prima conferinta din tara menita sa reuneasca atat studenti, cat si medici rezidenti.

Editia a XVIII-a din acest an se deruleaza intre 19 si 22 martie 2015. Vor fi trei zile in care Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” va gazdui numeroase prezentari de lucrari stiintifice, conferinte si workshop-uri.

Pe parcursul intregului eveniment, participantii vor avea ocazia sa isi prezinte lucrarile in cadrul a 4 sectiuni:

– stiinte fundamentale

– stiinte medicale

– stiinte chirurgicale

– poster

In acest an, la congres vor fi prezenti 700 de participanti din randul studentilor si medicilor rezidenti si aproximativ 150 de personalitati din lumea medicala. Colegiul Medicilor din Romania acrediteaza congresul CNSTM cu 15 puncte EMC.

Prezenta specialistilor de renume national si international va dinamiza acest eveniment prin expunerea experintelor si provocarilor actuale din domeniul medical, oportunitate ideala pentru informarea si deschiderea de noi orizonturi in practica medicala curenta.

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: