Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici (CNSTM), editia XVIII

26/01/2015

Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici (CNSTM), editia XVIII

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/congresul-national-pentru-studenti-si-tineri-medici-cnstm-editia-xviii/

congres studenti si mediciSocietatea Studentilor in Medicina din Bucuresti impreuna cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti cea de-a XVIII-a editie a Congresului National al Studentilor si Tinerilor Medici, CNSTM, care va avea loc la Bucuresti, in perioada 19 – 22 martie 2015.

 Tematica congresului va oferi participantilor si invitatilor un program stiintific vast care include workshop-uri interactive si conferinte sustinute de catre lectori si invitati, reprezentanti importanti ai comunitatii medicale.

Telul congresului CNSTM este de a promova valorile medicale si de a contribui la continuitatea educatiei medicale de inalta calitate.

In acest an, organizatorii isi propun sa fie gazdele a circa 700 de participanti din randul studentilor si aproximativ 150 de medici.

Colegiul Medicilor din Romania acrediteaza congresul CNSTM cu puncte EMC (Educatie Medicala Continua), reprezentand pentru studentii si tinerii specialisti din domeniu un eveniment de referinta in fiecare an.

De asemenea,participantii vor avea oportunitatea sa isi prezinte lucrarile in cadrul uneia din sesiunile de comunicari stiintifice sau sub forma de poster.

Domeniile din cadrul sesiunilor de comunicari stiintifice sunt: Stiinte Fundamentale, Stiinte Medicale si Stiinte Chirurgicale.

Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici s-a dezvoltat editie dupa editie, atingand noi standarde de excelenta, prin aportul deosebit de important al fiecarei echipe de coordonare din 1996 pana in prezent.

Studentilor in Medicina din Bucuresti este o organizatie studenteasca, independenta, non-politica si non-guvernamentala ce reprezinta studentii medicinisti bucuresteni.

 Este oficial recunoscuta ca atare de catre autoritatile guvernamentale locale, regionale si centrale, precum si de alte organizatii si institutii nationale si internationale.

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: