Congresul National de Durere, editia a III-a

26/02/2015

Congresul National de Durere, editia a III-a

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/congresul-national-de-durere-editia-iii/

confAsociatia de Algeziologie din Romania, alaturi de Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca organizeaza cea de-a III-a editie a Congresului National de Durere la Cluj-Napoca.

Congresul National de Durere din acest an se va desfasura  la Hotel Opera Plaza, in perioada 7-9 mai 2015, dupa cum urmeaza:

Joi 7 mai – conferinta de presa la deschiderea evenimentului, sesiuni dedicate farmacistilor si asistentilor de farmacie, sub coordonarea Prof. Dr. Marius Bojita.

Dupa-amiaza va avea loc sesiunea cu tema Durerea in Reumatologie, coordonata de Profesor Dr. Simona Rednic.

Vineri 8 mai va avea loc deshiderea oficiala a Congresului (09:00), urmata de sesiunea plenara la care vor participa profesori de renume din tara si din strainatate, printre care Prof. Dr. Gabriel Gurman (Israel), Prof. Dr. Ostin Mungiu, Prof. Dr. Vlaicu Sandor, Prof. Dr. Ion Fulga, Prof. Dr. Anca Buzoianu.

Lucrarile acestei sesiuni vor aborda tema centrala a congresului, Durerea Neuropata, lansata pentru anul in curs de International Association for the Study of Pain (IASP), forumul international al tuturor specialistilor implicati in studiul si managementul durerii.

In a doua jumatate a zilei este programata o sesiune dedicata Durerii Orofaciale, prezidata de Profesor Dr. Mihaela Baciut, Prof. Dr. Silviu Albu si Prof. Dr. Ioan Marginean.

Lucrarile Congresului vor continua cu un simpozion realizat in colaborare cu Societatea Romana de Medicina Psihosomatica, coordonat de Prof. Dr. Dan Lucian Dumitrascu.

Sambata 9 mai va avea loc sectiunea dedicata Durerii la mama si la copil, sub coordonarea Prof. Dr. Dan Mihu si Prof. Dr. Gabriela Zaharie.

Lucrarile Congresului National de Durere se vor incheia cu o sesiune speciala adresata studentilor, rezidentilor si tinerilor medici.
Cele mai bune lucrari din aceasta sesiune vor fi premiate si ulterior publicate in revista Clujul Medical, indexata BDI.

Lucrarile se adreseaza medicilor de familie, medicilor stomatologi si specialistilor in chirurgie BMF, precum si altor specialitati in cadrul carora managementul durerii joaca un rol principal: reumatologie, neurologie, pediatrie, oncologie, ORL, anestezie-terapie intensiva.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul evenimentului www.CND2015.performed-events.ro.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: