Congresul National Bolile Cronice Netransmisibile 2016

18/11/2015

Congresul National Bolile Cronice Netransmisibile 2016

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/congresul-national-bolile-cronice-netransmisibile-2016/

confCongresul National Bolile Cronice Netransmisibile 2016

Perioada: 5-6 februarie 2016

Locatia: Hotel Ramada Parc, Bucuresti

Al V-lea Congres National Bolile Cronice Netransmisibile, Preventie – Tratament – Monitorizare isi propune sa reuneasca cei mai reputati specialisti in domeniu, care sa prezinte informatii de ultima ora referitoare la managementul clinic al celor mai frecvente afectiuni cronice netransmisibile: bolile cardiovasculare, bolile cerebrovasculare, diabetul, obezitatea, cancerul, bolile pulmonare cronice.

Problematica bolilor cronice netransmisibile reclama o abordare intensiva si interdisciplinara, care sa dezvolte discutii despre factorii de risc si despre cele mai recente metode de diagnostic, tratament, monitorizare si preventie a acestor afectiuni. In acest sens, Congresul National Bolile Cronice Netransmisibile, Preventie – Tratament – Monitorizare isi propune sa devina o sursa de informare de referinta pentru medicii specialisti, dar si pentru medicii de familie si medicii rezidenti.

Prin deschiderea dialogului dintre diferite discipline medicale, evenimentul urmareste sa initieze o actiune de cooperare si coordonare, pentru gestionarea unor probleme de sanatate publica ce au atins cote alarmante in Romania.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: