Conferinta SNMF 2024 | Grupul GastRO: Dorim ca medicii de familie sa fie ancorati la ultimele noutati

10/04/2024
Conferinta SNMF 2024 | Grupul GastRO: Dorim ca medicii de familie sa fie ancorati la ultimele noutati

Conferinta SNMF 2024 | Grupul GastRO: Dorim ca medicii de familie sa fie ancorati la ultimele noutati

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-snmf-2024-grupul-gastro-dorim-ca-medicii-de-familie-sa-fie-ancorati-la-ultimele-noutati/

Medicii de familie din Romania continua traditia si anul acesta. Astfel, in perioada 23-26 mai 2024, la Sinaia, va avea loc Conferinta Nationala “Ziua Medicului de Familie 2024” (CNZMF 2024), organizata sub sub egida Asociatiei Societatea Nationala de Medicina Familiei/Medicina Generala (SNMF).

“Dorim ca medicii de familie, care sunt interfata sistemului medical cu pacientul, sa fie permanent ancorati la ultimele noutati si sa aiba la indemana instrumente de informare si formare profesionale de cea mai inalta calitate. Sustinerea dumneavoastra pentru organizarea acestei conferinte contribuie la indeplinirea acestui deziderat.” precizeaza Dr. Dina Mergeani, presedintele SNMF.

De asemenea, ca de fiecare data, organizatorii pun mare accent pe calitatea ridicata a acestui eveniment stiintific.

Programul promite sa fie unul complex si de actualitate. Una dintre cele mai importante sesiuni din cadrul evenimentului va fi cea a Grupului GastRO al SNMF, ce se va desfasura in format hibrid, vineri, 24 mai 2024, in intervalul orar 11.00-13.00.

“Sub titulatura „Abordarea pacientului cu risc de sangerare gastrointestinala in cabinetul MF” va pregatim o sesiune in care sa discutam despre modalitatea practica in care noi, ca medici de familie, apreciem riscul de sangerare gastrointestinala la pacientii aflati in tratament cronic cu antiinflamatorii nesteroidiene, antiagregante respectiv anticoagulante.”, a transmis si Dr. Mihaela Udrescu, coordonatorul Grupul GastRO – SNMF.

Potrivit medicului, se vor pregati scenariile cele mai frecvent intalnite in cabinetele MF si se propune dezbaterea modalitatilor optime de abordare a acestor pacienti.

“Experientele dumneavoastra sunt importante pentru noi si ne dorim sa le impartasim pe parcursul celor 2 ore alocate sesiunii Grupului GastRO al SNMF. Va asteptam cu nerabdare sa ne fiti alaturi asa cum ne-ati obisnuit!”, a mai adaugat Dr. Mihaela Udrescu.

Detalii si inscriere la Conferinta Nationala „Ziua Medicului de Familie 2024” AICI.

Etichete: conferinta nationala ziua medicului de familie 2024, CNZMF 2024, grupul GastRO SNMF, dr dina mergeani, dr mihaela udrescu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: