Conferinta | Sanatate prin Alimentatie editia a II-a

09/05/2012

Conferinta | Sanatate prin Alimentatie editia a II-a

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-sanatate-prin-alimentatie-editia-a-ii-a/

“Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie” editia a II- a se va desfasura anul acesta pe 19 mai 2012, la Hotel Opera Plaza, Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat sub egida Academiei Romane si este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate alimentatiei sanatoase si adresat profesionistilor din domeniul sanatatii si nutritiei in Romania.
Data: 19 mai 2012
Locatie:Cluj-Napoca

Asigurand oportunitati excelente pentru schimbul de informatii si colaborari multiple, acest eveniment a reunit in 2011 peste 300 de persoane, incluzand autoritati, cadre universitare, medici nutritionisti, medici de familie, medicicardiologi, internisti, gastroenterologi, dar si persoane interesate de sanatate prin alimentatie.

Reunind reprezentanti din domeniul sanatatii si alimentatiei, “Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie” este un eveniment cheie in Romania, care puncteaza  rolul nutritiei, atat in pastrarea starii de sanatate, cat si in cazul corelarii cu anumite boli. Anul acesta, principalele teme abordate in cadrul evenimentului “A doua Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie” vor fi: cultura nutritionala populationala, siguranta alimentara si rolul profilactic al alimentatiei sanatoase. Unul dintre obiectivele principale ale evenimentului “A doua Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie” este si promovarea alimentelor sanatoase si incurajarea producatorilor sa investeasca in productia de alimente sigure, sanatoase si echilibrate.

Daca doresti sa ai acces la cele mai noi informatii din domeniul alimentatiei sanatoase prezentate de experti, inscrie-te la “A doua Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie”, ce se va desfasura pe data de 19 mai 2012, la Cluj-Napoca.

Organizatorul stiintific este Asociatia Romana de Studiu al Obezitatii, iar partenerii stiintifici ai evenimentului sunt Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Societatea de Nutritie din Romania, Societatea Romana de Medicina Interna, Societatea Nationala de Medicina Familiei si Institutul National de Sanatate Publica.

autor

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: