Stiri medicale

Conferinta nationala de fibroza chistica – 14 – 16 noiembrie 2014

Data ultimei actualizari: 26/08/2014

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”Conferinta nationala de fibroza chistica, aflata la a cincea editie, va avea loc in perioada 14 – 16 noiembrie 2014 in Bucuresti. Evenimentul este organizat de Asociatia de Fibroza Chistica, in parteneriat cu IOMC “Alfred Rusescu” Bucuresti. Conferinta de fibroza chistica este adresata atat personalului medical implicat in diagnosticarea si tratamentul afectiunii, cat si pacientilor care se confrunta cu fibroza chistica.

Teme care vor fi abordate in cadrul conferintei

  • Tratamentul inhalator in fibroza chistica
  • Fizioterapia
  • Nutritia
  • Exacerbari pulmonare
  • Sindromul de deshidratare acuta si suplimentarea cu saruri
  • Complicatii pulmonare si digestive

Conferinta nationala de fibroza chistica isi doreste sa participe la imbunatatirea diagnosticului si tratamentului pacientilor care sufera de aceasta boala.

Pe 14 noiembrie 2014, medicii, rezidentii si studentii pot participa la un curs de pregatire “Diagnosticului precoce si tratamentului in fibroza chistica”.

Experti prezenti la Conferinta de fibroza chistica

In acest an si-au anuntat participarea Dr. med. Burkhard Tümmler (Clinica de Pneumologie Pediatrica, Alergologie si Neonatologie, Spitalul Universitar din Hanovra, Germania).

Inscriere conferinta

Inscrierile se fac incepand cu data de 1 septembrie 2014, printr-un email trimis la adresa  fibrozachistica@yahoo.com sau printr-un apel la numarul de telefon 0721.096.087.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.